Onsdag den 16. Marts

Onsdag sen 16. Marts

Da vi havde spist morgenmad, og ryddet væk efter den, gik vi hen og hentede vores vasketøj. I dag var der heldigvis åbent, så vi kunne få det. Så gik vi hjem med vasketøjet, og pakkede sammen for at gå på stranden. Det blæste godt nok også i dag, men vi lagde os alligevel og blev der til to – halv tre tiden. Varmemæssigt var det behageligt med blæsten, men sandmæssigt var det ikke så rart.
Så fik vi os en tår eftermiddagskaffe, og bagefter begyndte vi så småt at pakke, inden vi tog et bad. Ved halv sekstiden gik vi afsted til den sidste massage her i Hua Hin, og bagefter gik vi hjem og spiste “tøm køleskabet”. Vi havde nogle bage kartofler, noget skinke, ost og løg, og en lille grov flute. Og en lille rest is til dessert.
På vejen tilbage fra massagen aftalte vi med en taxa, der holdt henne på Hovedgaden, ikke langt fra hvor vi bor, at den skal hente os i morgen klokken 10:30 og køre os til bus stationen. Så er det på plads.
Og nu sidder vi så som sædvanligt, og slapper af med I-Pad og I-phone. Jeg har lige skrevet lidt med Heidi på messengers. Hun fik jo støvlen af i går, så hun nyder at være fri for krykkerne, selv om hun hurtigt bliver træt.

Skriv et svar