Torsdag, den 17. Marts

Vi stod op ved halvotte tiden, og medens Mogens lavede morgenkaffe, gik jeg i bad og ordnede mig. Da vi havde drukket kaffe, spurgte jeg 2 sandwich, som jeg lagde i køletasken, sammen med to vand, og tre små juice brikker. Vi havde også nogle bananer og noget Pomelo, og sammen med køletasken lagde vi det i en rygsæk, som vi så kunne tage med ind i bussen. Bagefter vaskede jeg op medens Mogens gik i bad.
Så fik vi pakket det sidste, og sat møblerne på plads, så de stod som da vi kom, og så gik vi ned i lobbyen. Jeg gik hen på kontoret og tjekkede ud, og betalte 100 Bath for et vinglas, der gik i stykker under opvasken. Bagefter gik jeg tilbage til Mogens, og så sad vi der og ventede på vores taxa, som skulle køre os til bus stationen. Vi var i meget god tid, for klokken var kun lidt over ti, og vi havde aftalt at taxaen skulle komme kl. 10:30. Den kom 10:20 så det var fint nok, og så var vi allerede henne ved bus stationen klokken 10:30, så der var 1 1/2 time til vi skulle med bussen. Der holdt godt nok en bus, der skulle køre kl. 11:00, men vi ventede pænt på den næste. Der er kun 24 pladser i de busser, så det er ikke så mange. Vi havde fået plads nr. 8 og 9.
Det tog 3 1/2 time at køre til Bangkok, og undervejs spiste vi vores sandwiches og vores frugt. Vi havde fået en vand inden vi startede. Jeg læste lidt undervejs. Mogens kiggede ud af vinduet, fotograferede lidt og hvilet sig også lidt.
Da vi stod af bussen i Bangkok, gik vi hen og tog en taxa til Galleria. Han ville have 500 Bath for at køre os dertil, og det sagde vi bare ja til. Så satte han ikke taxameteret til.
Efter vi havde tjekket ind, pakkede ud, drak en kop kaffe, og hvilede os lidt, inden vi gik i bad, og klædte os på, til at gå ud og spise.
Først gik vi en tur over i terminal 21, og kiggede lidt, og bagefter gik vi hen i soi 18, og spiste på en restaurant, hvor vi har spist flere gange. Vi fik nogle forårsruller, og Mogens ville så bare have en omelet uden kød, medens jeg fik en Pad Tai med omelet. Hertil fik vi to store glas Chang.
Da vi havde spist, gik vi tilbage til Galleria, og slapper nu bare af. Det har alligevel været en lang dag, som nu er ved at være slut.

Skriv et svar