Fredag den 18. Marts

Fredag den 18.marts
Vi havde tænkt os, at tage top weekend markedet i dag, men fik så at vide, at der først er åbent i morgen, så vi besluttede i stedet for, at gå ud til MBK.
Et lille stykke henne af Sukhumvit gik vi forbi en forretning med tasker og kufferter. Vi kiggede lige ind, for at se, hvad en kuffert på størrelse med den jeg har koster. For da vi landede i Bangkok den 23. Februar var min kuffert kun tre hjulet i stedet for fire hjulet, og det er smadder irriterende og anstrengende at gå med den, når det ene hjul mangler.
Vi havde kigget på kufferter i Hua Hin, og der kostede de 3500 til 4000 Bath for den størrelse, men her hvor vi nu kiggede, stod der 3000 Bath, og vi fik så at vide, at vi kunne få den for 2500 Bath, så det kunne vi ikke sige nej til.
Så den købte vi, og så måtte vi jo tilbage til Galleria med den, inden vi kunne gå videre.
Bagefter gik vi så af sted igen. Denne gang helt ud til MBK, hvor vi allerførst gik ind på en Cafe og fik to Latte, en kanelsnegl og en mandel crossant. Bagefter gik vi rundt i Centeret et par timer, og inden vi gik derfra igen, delte vi nogle Cheese sticks, som vi købte ved en bod udenfor centeret, og sad og spiste der.
Vi ville have taget Sky banen tilbage, men gik alligevel hele vejen hjem. Men så var benene også blevet trætte igen.
Hjemme igen drak vi eftermiddagskaffe, og slappede bagefter af et par timer, inden vi gik i bad, og senere hen og spiste på en Italiensk restaurant på Soi 8. Vi fik hver en Pizza og Cola Light. Pris 800 Bath. Da vi havde spist, gik vi en tur længere ned af Soi 8 inden vi vendte om og gik tilbage til Galleria. Her kørte vi lige en tur op på 8. Etage og kiggede lidt rundt. Vi bor på 5. Etage værelse 526, som ligger næsten ned for enden af gangen, med en lidt kedelig udsigt. Men værelset er da OK. Nu ikke mere for i dag

Skriv et svar