Søndag,, den 20. Marts

Søndag den 20. Marts

I dag gik vi en tur. Vi gik videre ned ad soi 10 og over en bro ved floden, og kom over i et lokalt kvarter, hvor det meste var noget slum, med en masse rod. Så kom vi ud til en stor gade, og lidt henne ad den lå der en stor park med en sø. Det var en rigtig flot park, hvor der også var en cykelsti hele vejen rundt om søen. De var også et sted, hvor man kunne leje cykler. Vi gik rundt om søen, som vi tror var en tur på ca. 2,5 km, og der var mange flotte blomster langs søen. Der var sørme også et sted, der sad en Buddha. Det var en hyggelig tur, og helt utroligt, at der findes sådan et flot og roligt sted, 5 min. Fra Sukhumvit, og midt i en by som Bangkok.
Da vi gik ud fr parken igen, gik vi hen til en cafe, som vi havde set den dag vi kom, og som lå bag ved terminal 21, hvor de reklamerede med Thailands bedste kaffe.
Her fik vi 2 latte og to stykker æbletærte, og det var både en smaddergod kaffe og en god tærte. Vi fik at vide, at det er en mand fra Norge, som bor i Bangkok, som havde bagt tærten.
Bagefter gik vi en lille tur, inden vi gik tilbage til Galleria.
Mogens havde sovet meget dårligt om natten, så han tog sig en lille lur, og jeg sov også lidt, inden vi så gik op på 8. Etage og lagde os ved poolen. Der var mange deroppe, mest japanere, men vi fandt da en plads, og lå så der i solen et par timer.
Så gik vi ned og i bad, og bagefter hen og fik fodmassage, inden vi gik hen for at spise. Det var egentlig meningen, at vi ville have spist på madmarkedet i Terminal 21, men det. Endte med, at vi gik. Hen i. Soi 8, og delte en portio bruchetter og en pizza med tun. Da vi kom tilbage til Galleria, ringede Brian, men vi nåede. Ikke at tage telefonen, for vi røg hele tiden af nettet. Det har været helt galt med nettet både i dag og i går. Vi ringede så op til Brian, men røg igen af nettet medens vi talte med ham. Så prøvede vi at ringe op igen, hvor vi så talte med Susan, men da vi så røg af nettet for 4.-5. Gang opgav vi.
Nu er. klokken efterhånden blevet over 23::00, så nu vil jeg slutte for i dag, og sige god nat.

Skriv et svar