Mandag den 21. Marts

Mandag den 21. Marts

Vores sidste dag i Thailand i denne omgang..
Vi gik en tur i formiddags. Videre ud af Sukhumvit og så ned af en soi jeg tro det var et var soi 20, og så gi vi rundt og tilbage af soi 24. På vej tilbage af Sukhumvit kom vi igen forbi en park som ligger mellem Soi 20 og 18. Igen en lille oase midt i Bangkok. Her var der en masse monumenter, alle mulige forskellige, og legepladser til børn i alle aldre, samt til voksne. Næsten et helt træningscenter udendørs, med både vægte, træningsbænk og crosstrainer mm.
Da vi kom tilbage til Galleria, gik vi op på 8. Og lå ved poolen et par timer. Her fik jeg en Kokosnød og Mogens en Cola Light.
Så gik vi ned og pakkede det meste, og nu har vi lige været i bad begge to, og vil gå den sidste tur, her i Bangkok, inden vi skal afsted til lufthavnen.
Vi gik en tur over i terminal 21, og fandt et sted at spise. To forskellige kyllingeretter. Den ene en grøn karry suppe og den nogle nudler med kyllingesteak. Det var OK, men ikke noget at råbe hurra for. Og nu er si så gået tilbage til Galleria og Mogens har lagt sig en halv times tid. Klokken er kvarter i otte, så når han vågner, gør vi os nok bare klar, og går ned og tjekkerud, og beder receptionen om at bestille en taxa til os. Så har vi godt nok god tid ude i lufthavnen, for vi skal jo først flyve kl. 01:55, men det gør ikke så meget. Og så forventer vi at lande i DK omkring kl. 12:20 i morgen, efter en mellemlanding i Dubai, hvor vi så har 2 1/2 time.
Det var så den ferie.

Skriv et svar