(Tirsdag den 6. September kl. 10:57)

Nå, nu må jeg hellere se at få skrevet i dagbogen, inden jeg helt har glemt hvad vi har lavet.

Jeg tror vi bare slappede af hele eftermiddagen.

Til aften spiste vi humus og forårsruller (vegetarruller), samt salat. Senere gik vi en tur ned til strandpromenaden. Roma, som jo lukkede, medens vi var hernede sidste år, var lavet helt om og hed nu ikke Roma mere, men det var de samme tjenere der var der. Der var lavet helt om, og nu var der meget lyst, men måske ikke så hyggeligt, som før.
Hjemme igen sad vi så lidt på terrassen og fik en rom og cola, inden vi gik i seng.

Lørdag den 3. September
Jeg sprang min morgengymnastik og gåtur over, men i stedet for, gik vi en lang tur efter morgenmaden. Vi gik ud til San Augustin, ad landevejen på vej derud og af strandpromenaden hjem igen.
Derefter slappede vi af nogle timer i haven. Vi har slet ikke været på stranden endnu, men det blæser også meget, så det må vente til en dag, når vejret er mere stille. Der er dog ikke noget i vejen med temperaturen. Den starter med 23 grader om morgenen, og når op på 28-30 grader i løbet af dagen, så det er kun rart med lidt luft.
Senere på dagen gik vi en tur ud til det lokale supermarked i nærheden af Belle Vista, og købte lidt forskelligt middagsmad og lidt andre ting. Vi havde også været oppe i tøjbutikken som ligger ovenover supermarkedet. Her købte Mogens et bælte, og jeg en todelt badedragt.
På vejen tilbage var jeg lige inde i Lidl og købte en potteplante og nogle kartofler, for det havde vi glemt i farten.
Om aftenen spiste vi tzatziki, humus og resten af de tynde kyllingeschnitzler med rynkede kartofler og mojo til.
Som sædvanligt gik vi derefter en lille tur, og sad så lidt på terrassen og fik en rom og cola. Inden vi gik i seng, var Mogens lige ovre og sætte to colaer og en dunk vand til Gitte og Leo, som skulle lande kl. 23:30 og så nok først var her ved et-tiden.

Søndag den 4. September
Fik lavet lidt gymnastik og gået en lille tur.
Ellers slappede vi bare af hele dagen i haven.
Om aftenen spiste vi laksesteak, salat og lidt kartofler, og da vi senere vi ude og gå vores aftentur, var vi inde og få is henne på hovedgade.
Senere sad vi ude på terrassen, men ingen rom og cola, for det skal jo helst ikke blive en vane.

Mandag den 5. September
Som sædvanlig gymnastik og lille gåtur.
Efter morgenmaden gik vi tur. Ud til det hvide Hotel og gennem byen hjem. Næsten hjemme var vi inde og få en kop kaffe med kage på Cafe de Paris.
Så stod den igen på afslapning resten af dagen.
Til aften spiste vi hakke bøffer med løg og rynkede kartofler (og lidt humus).
På Aftenturen var vi forbi Spar, hvor vi købte et par flaske vin, noget vand, kokosmælk og et par desserter (yoghurt med kokos).
Som sædvanlig sluttede vi dagen af på terrassen, hvor vi spiste vires yoghurt, og i dag fik vi så også en rom og cola, inden vi gik i seng.

Skriv et svar