Søndag d. 9. Oktober – Sidste dag på Swasti Ubud

Godmorgen, vi har helt glemt at nævne at hver morgen når vi vågner er der på terassen blevet leveret en bakke med 2 kopper en, termokande med varmt vand, the, kaffe og en stempel kande. Efter en morgen kaffe gik vi til morgen mad. I dag fik Brian balinesiske pandekager med karamelliseret bananer og Susan fik porcheret æg med hash brown. Stadig meget lækkert, og som altid, dertil mixed juice og kaffe.

Efter vi havde spist gjorde vi os klar til at gå til byen igen idag. På vej ind var vi inde at kigge i en lille butik der havde noget tøj Brian godt kunn li. Damen i butikken kunne forstå lidt af hvad vi sagde, og det viste sig at hun var halv svensk og halv iransk, og havde boet sine første 10 år i Stockholm, og derefter i Iran. Senere var hun flyttet til USA og studeret tøj design. Efter at have rejst rundt havde hun mødt sin mand som er fransk, og nu har de bosat sig her på Bali, og åbnet en lille butik med eget designet tøj til mænd, lavet i hør og egyptisk bomuld. Vi stagede vi ville komme tilbage når vi gik hjem fra byen og prøve en skjorte og et par bukser. Inde i byen fandt vi en anden butik Brian havde set nogle bukser i igår, og de passede fint så de blev købt. Susan sku også havde købt nogle bukser i den butik hun handlede i igår, men hun havde ombestemt sig i løbet af natten. Vi gik derfor tilbage igen kun lige med et stop for at få iskaffe, de var desværre ikke specielt gode. Tilbage i den lille tøj butik var det nu manden der var der, men han havde fået at vide st vi ville komme. Skjorten kunne Brian godt passe, men bukserne var desværre for små. Vi fortalte at vi kom til Ubud igen om 3 ugers tid, og fik at vide at de nok havde fået nogle større der da de gerne skulle få nye varer inden. Så vi må prøve at kigge forbi igen inden vi rejser hjem.

Tilbage på hotellet fik vi lidt frokost bestående af en ananasshake og pita med falafel, hviket som sædvanligt var godt. Lidt senere var det tid til massage igen, det var desværre ikke så godt som sidst, så det var lidt skuffende. Så skete der ikke så meget mere denne dag, bortset fra aftensmaden, og lidt ringen hjem til Danmark.

Til aftensmad fik vi igen en ananasshake og the monkey shake, Susan fik chicken redang, som Brian havde fået dagen før, og Brian fik en kikærte burger son var rigtig god. Vi fik pakket vores rugsække og gik tidligt i seng, da vi skal tidligt afsted i morgen.

  • Camera: HERO4 Silver
  • Caption: DCIM100GOPROGOPR4002.
  • Taken: 9 oktober, 2016

Skriv et svar