Mandag d. 10. Oktober – Rejsedag til Nusa Lembongan

Vi havde sat uret til vækning kl. 7, og stod op, gjorde os klar. Vi havde pakket det meste inden vi gik i seng, og manglede kun lige vores toilet sager. Vi gik ned og fik Swasti’s skønne morgenmad for sidste gang, den vil vi helt sikkert huske tilbage på. Bagefter hentede vi vores rygsække, fik afregnet med hotellet og satte os i receptionen og ventede på at blive hentet mellem 9-10. Vi nåede at skrive lidt dagbog, få skrevet en hilsen i Swasti’s gæstebog, og lovede Swasti at skrive en anmeldelse på TripAdvisor, hvilket de meget gerne ville have når vi havde tid.

Vi blev hentet af en minivan, og da vi sattes ind var der to piger som spurgte om vi var danske. Det var vi jo, så dem snakkede vi lidt med på vejen. De kom fra Herning og skulle rejse i rundt i 2,5 måned og havde været rundt på Bali og øer i en måned nu. De skulle til lufthavnen og videre til Malaysia, Vietnam og Thailand til sidst. Efter ca. 45 minutter skulle vi af i Sanur, sammen med to andre der også var med i bilen,hvor vi skulle sejle fra. Chaufføren gik ind i en lille butik og kom ud igen med nogle billeter til båden, og fortalte vi skulle gå ned af vejen til Seahorse Express. Vi kom allerede med en båd kl. 10.30 og ikke kl 12 som vi troede vi skulle. I vanlig stil var det en stor speedbåd med ombordstignig i vand til knæene, vandet var bare meget beskidt her og der flød meget affald rundt, øv øv.  Turen tog en halv time og gik fint, indtil vi blev steg af på Mushroom Beach. Vi havde læst at der normalt var inkluderet dropoff til hotellet ligesom pickup fra hotellet, men det var der ikke her. Mushroom Beach var heller ikke lige den smukke strand som vi havde regnet med at se, og hvis vi skal have flere end de 3 dage på Lembongan bliver det ikke her. Vi skulle over på den anden side af øen, så vi måtte lige finde ud af hvordan vi kom det. Susan havde hørt der lå nogle danskere på stranden, så vi spurgte dem om hvordan man kom rundt. De viste de ikke rigtig, for de havde kun været der, og så gået lidt rundt og syns der var dårlige veje på øen. De var ikke så imponeret af Lembongan, men fortalte vi skulle glæde os til Gili. Vi satte os op for at få lidt at drikke, og Brian prøvede at skrive til Twin Island på Facebook messenger, men de svarede desværre ikke. Susan gik op og fandt en tuk tuk bil der ville køres der over for 1,5. Det syns Susan var alt for meget og prøvede med 1 million, hvilket også er meget dyrt, manden begyndte at grin, han mente 1,5 hundere tusind altså 150.000 hvilket jo også lød nået mere rimeligt. Den tog vi så og efter en tur ad lidt grove veje, dog ikke så slemt som da vi var på Koh Tao, kom vi frem til Twin Island Villas. Pigen sagde med dem samme at det måtte være Susan, for hun havde lige svaret os på messenger. Vi fik checket in og fik værelset på midten i en 3 etagers hytte bygget på en stejl skråning. Meget fint værelse, med en fin balkon med sofa og bord samt udsigt udover Cenigan strædet. Der ligger ikke så meget andet heroppe på skråningen, dog er der en restaurant lige overfor, hvilket hotellet ikke har. Vi var lidt trætte idag, så vi lavede faktisk ikke så meget andet end at ligge på terrassen. Om eftermiddagen gik vi over for at få nået at drikke på restauranten, men der var ikke nogle til at betjene os så vi gik igen. Istedet fik vi os en dukkert i poolen, faktisk den første på ferien, og så op på terrassen igen. Vi er lidt isoleret heroppe, syns ikke rigtig vi kan fornemme at Lembongan skulle være så fantastisk  som vi har læst, men i morgen vil vi prøve at gå en tur og se om vi kan finde nået af den magi. Til aften gik vi over for at spise på restaurant, vi var temmelig sultne da vi ikke havde spist siden morgenmaden. Den havde fået gode anmeldelser og skulle være et af de bedste spisesteder på Lembongan… Det håber vi bestemt ikke, for så står det skidt til!! Vi fik det overstået og gik tilbage og var moderne mennesker og brugte resten af aftenen på Internettet. Inden vi lagde os til at sove opdagede vi at vi har en bofælle, en ca. 35 cm. lang gecko som bor bag billedet over sengen.

  • Camera: NIKON D3300
  • Taken: 10 oktober, 2016

Skriv et svar