Tirsdag d. 11. Oktober – djævlens tåre

Vi gik tidligt i seng dagen før, så vi vågnede også tidligt – allerede kl 8. Vi stod op og ventede på vores bestilte morgenmad. Her på hotellet bestiller man og så bliver det leveret til aftalt tid ved døren. Vi spiste ude på vores store dejlige terrasse. Efter maden gjorde vi os klar til at gå ud og udforske øen. Det er vist meget sjældent, at folk går rundt – vi mødte heller ikke andre hele dagen. Vi gik gennem de lokales boliger og igennem deres landsby. Her ligger der så meget affald, præsic som vi ser i thailand, hvor de lokale bor.  Vejene er små, men vi har set både mindre og meget dårligere veje rundt omkring i thailand. Værst er stadig koh Tao. Vi kom frem til Dream Beach, en anden strand på øen hvor vi havde set nogle hytter som lå godt og som vi måske gerne ville bo i, når vi skal flytte fra dette hotel på torsdag. De lå rigtig godt og der var klart meget mere liv der end her hvor vi bor. Stranden siges at være en af de flotteste på “Bali”, men ikke en strand man kan bade fra. Der er simpelthen for meget strøm og store bølger. Vi gik videre ud og så “djævlens tåre”. Det er nogle klipper, hvor kæmpe bølger skyller ind under og på og hvor vandet så sprøjter mange meter op i luften. Meget meget flot og specielt. Vi fik taget en hel del billeder og endte også med, at blive totalt gennemblødt af en endnu større kæmpe bølge som skyllede ind og gjorde alt meget våd, incl. Os to. Vi kunne vride vores tøj, men sjovt var det. Efter vores lille uheld kom der flere biler fyldt med kinesere som blev sat af og som skulle se “djævlens tåre”. De var meget fint klædt på, de lignede nogle som skulle til stor gallafest. Og så skulle der tages billeder og selfies som kun asiatiske mennesker kan. Og vi stod bare klar med vores kamera for at få billeder af dem når og hvis de blev ligeså våde som os! Desværre skete det ikke, øv øv. Tilgengæld så vi skildpadder som svømmede rundt i bølgerne. Var de i nød og have problemer med at komme væk fra den stærke strøm eller legede de bare?  Vi blev i tvivl. Men tænk engang, at se skildpadder fra land. Hvad venter der os ikke når vi kommer ud i vandet og snorkler – jubiiie. Nu var det efterhånden tid til mad og drikke og vi gik tilbage til Dream Beach og satte os op på en stor tagterrasse med overdækningen og med store flyde sofaer. Lige os. Vi bestilte kebab og sate med kylling. Det var begge grillede spyd og det smagte dejligt. Brian fik en lokal radler og Susan en cola. Efter maden bestilte vi to radler mere og aftalte med tjeneren, at vi gerne ville køres hjem bagefter og det blev vi. Mange restauranter har gratis afhentning på hotellet og hjemkørsel bagefter, hvis man spiser hos dem. Så det benyttede vi os af.

Tilbage på hotellet, gik vi i bad og slappede af. Klokken 19 havde vi bestilte afhentning af en lille restaurant nede ved cenigan strædet. Vi fik lokal mad, ikke super godt, men der var helt fyldt og tjenerne var søde og forvirret. Måske de ikke helt kunne magte så mange gæster. Ihvertfald fik vi ikke helt det mad vi bestilte, men vi spiste det bare. Klokken 21.45 blev vi kørt tilbage til Twin Island, hotellet. Og efter dagens oplevelser er skrevet ned, så vil vi lukke ned, børste vores tænder og sige, godnat og tak for en dejlig dag.

  • Camera: NIKON D3300
  • Taken: 11 oktober, 2016

Skriv et svar