Onsdag d. 12. Oktober – Over stok og sten

Idag ville vi igen på strandjagt. Så efter vores morgen mad var blevet indtaget på terrassen gjorde vi os klar til at gå. Det ville blive en lidt længere tur idag på ca. 4,7 km. Inden vi kom afsted fik vi også booket hotel på Gili air,og fik hotellet til at booke båd transport dertil i morgen. Vi fik også at vide at der var en genvej over til den strand/by vi ville over til. Vi syntes også det så ude som om der var en sti da vi kiggede på google maps, pigen i receptionen fortalte at det var en lille lokal vandre sti, og der et sted lå et træ man lige skulle gå uden om. Vi fandt nemt stien, og det betød at turen kun var 2 km. Vi kom midten af øen, som ligge højt oppe, så vi fik forceret nogle temmelig stejle bakker på turen frem og tilbage. Vi mødte en masse af de lokale der var meget flot klædte på. Hele morgenen har vi også kunne høre at der er blevet kaldt til bøn, hvilket da vi spurgte pigen i receptionen om, hun mente det var noget de har hørt muslimerne gør, men hinduerne ellers normalt ikke, så det har muligvis været en form for hellig dag. Fremme i byen på den anden side, måtte vi konstatere at det heller ikke her var det vi vilde kalde en badestrand. Her var dog lidt mere liv og spisesteder end hos os. Vi fik en rigtig god cafe latte, inden vi gik gennem hele byen, lidt ved vandet og ellers på hovedgaden. Inden vi gik tilbage fik vi lidt frokost på Bali Eco Deli. Susan fik bulgur tabouleh med en frozen mint lemonade, Brian fik vandmelonsuppe med cherrytomater og feta og en meget sund Shake med dadler, soyamælk, cashewnødder,hørfrø, banan, krydderier og honning.


Tilbage på hotellet fik vi lige styr på om de havde fået booket båd til imorgen, transport + bord til en restaurant til aften, og da alt var iorden slappede vi lidt af inden vi gjorde os klar til at komme ud at spise. Vi skulle på The Decks aftens restaurant , som viste sig at være et rigtig fint sted. De havde både lidt finere mad, indonesisk mad og pizza. Vi fik en Meze tallerken til forret, til hovedret fik Brian rendang og Susan en tyrkisk pizza med lam og feta. Vi drak begge en Bali cider til, og det var rigtig god mad, faktisk det bedste indtil videre. Vi fik også en iskaffe til dessert inden vi betalte og blev kørt retur til hotellet. 

Endnu en hyggelig dag. Lembongan er nok ikke så trist som vi syns da vi kom, man skal nok bare sætte sig lidt bedre ind i mulighederne end vi havde gjort!

Inden vi lagde os til at sove, fik vi pakket det mest så vi klar til at komme tidligt afsted imorgen, og lige opdateret os lidt på Facebook og uploadet lidt af dagens billeder.

Imorgen venter Gili Air.

  • Camera: NIKON D3300
  • Taken: 12 oktober, 2016

Skriv et svar