Mandag d. 17. Oktober – Endnu en flyttedag

Efter vores lidt uheldige oplevelse igår, glædede vi os til endelig at skulle bo på Kaluku. Så efter en ok morgenmad på Sandy Beach resort, gik vi tilbage for at pakke vores rygsække endnu en gang. Derefter gik vi hen til Kaluku som bød os velkommen og forsikrede os om at i dag havde de et værelse, det var bare lige ved at blive rengjort. Klokken var nu heller ikke mere end 11, så vi var der også tidligt. Vi stillede vores rygsække i receptionen, og gik hen til en restaurant/bar i nærheden og smed os på en af deres flyder pavilloner og drak en cola. Da vi gik tilbage mødte vi et tysk par i receptionen som vi snakkede lidt med igår. De havde været afsted i 1,5 år nu, og skulle snart til Vietnam og derefter videre til thailand, gerne Koh Lanta som vi jo kunne fortælle lidt om. Vi fik vores værelse og rygsækkene var allerede båret derhen, så det var jo super. Efter at have pakke ud fik vi os lige en hurtig frokost inden vi ville ud at snorkle. Og sørme om vi ikke var heldige igen idag og møde to skildpadder. Lige ud for hotellet, man skal bare lige et godt stykke ud over et lavvandet stykke med søgræs, og derude på ca. 1 meter vand med, ikke specielt flotte koraler, holde de åbenbart til. Vi fulgte først den ene lidt, svømmede så videre og så en masse andre fisk og koraler på lidt dybere vand, og pludselig var der så en anden. Vi kan kende lidt forskel på dem, da den ene har nogle hakker bag på skjoldet, så vi ved helt sikkert at der er mere end en. Efter endnu en fantastisk oplevelse gik vi tilbage til værelset, og opdaterede Facebook og fik vist også skrevet gårsdagens dagbog. Vi prøvede os at ringe lidt til DK, men nettet var ikke super godt. Aftensmaden blev indtaget på en restaurant vi havde set at køkkenet så rigtig pænt ud og man kunne sidde i flyder pavilloner med udsigt til vandet. Maden her var ok, men heller ikke mere end det, Susan fik en radler til og Brian en lokal Stout som tilgengæld var rigtig god. Så blev det sengetid, og imorgen er det IKKE flyttedag 🙂

Skriv et svar