Søndag d. 16. Oktober – Flyttedag

Efter vi havde spist vores sidste morgenmad her på Chillout bungalows, gik vi tilbage til hytte og fik pakket vores rygsække og fin tjekket ud lidt i 11. Vi gik de ca. 1,1 kilometer ned til Kaluku. De skulle som sædvanlig se pas, havde en liste med navne på dem der skulle komme idag. Men men, der var ikke nogen Mr. Brian??? Så de skulle bruge et booking id. Vi viste dem bookingen både i hotels.com’s app og bekræftigelses mailen vi havde modtaget, men der var ikke det nummer de skulle bruge. De prøvede at ringe til en manager, og på et tidspunk lød det som om de havde fundet vores booking. Men den stod ikke i deres system og de havde ikke nogen ledige værelser, så der var sket en eller anden fejl. De havde først et ledigt værelse imorgen, og ville så prøve at finde et andet hotel vi kunne overnatte på til imorgen. Først foreslog de nabo hotellet og det sagde vi først ja til, men da vi var kommet ind i hytten og set det rigtig fortrød vi det. Der var ingen varmt vand og det var bestemt heller ikke særlig pænt og samme standard som det vi havde booket. Susan gik tilbage og snakkede med dem igen og efter lidt snakken blev de enige om at vi kunne bo på Sandy Beach hotel, vi måtte dog betale lidt ekstra for det da det var noget dyrere. Så efter at have brugt hele formiddagen på alt det rod, fik vi flyttet ind. 

Først på eftermiddagen gik vi ned på Sunset Beach for at få massage på et sted vi syntes så pænt ud. Man lå oppe på 1. sal på en terrasse med udsigt over havet, men helt så pænt som vi troede var det nu ikke, men ok. Brian fik en fin oliemassage, men Susan fik en fod massage hvor fødderne var det eneste der ikke blev masseret på hele benet, lidt mystisk. Efter massagen gik vi tilbage igen og fandt snorkel udstyret frem. På vej ned for at snorkle stødte vi ind på de danskere vi sejlede herover med. Vi havde også mødt dem igår, hvor de skulle købe bådtur til Lombok til idag, så det undrede os de stadig var her. Men de har været hårdt ramt af dårlige maver, havde det stadig og var derfor ikke kommet afsted i morges, øv øv godt det ikke er os. Snorklingen var ok, men ingen skildpadder idag.

Til aften gik vi ned for at finde et nyt sted at spise, men enten var der helt tomt, eller også ku vi ikke komme ned at sidde ved vandet og nogle steder havde vi bare ikke lyst til at spise. Så til sidst var vi næsten helt tilbage ved Chillout, og når nu deres mad er så god kunnne vi jo ligeså godt gå derind igen 🙂 Aftens menu kom til at bestå af  en dele Panzarotti, en form for lukket pizza, som smager rigtig godt. Bagefter fik vi begge en Tunsteak, igen rigtig dejligt. Til slut sætte vi os op i flyderne, og fik kaffe og en vaffel med is til. Og så ku vi heller ikke spise mere!

Så var bare den lange tur tilbage og så i seng. Imorgen er flytte dag igen :-/

Skriv et svar