Søndag 23. Oktober – Biografen

Same same, vi stod op og spiste morgenmad. Bagefter tog vi badetøj på og gik længere ned af stranden til Dianas cafe. Der lagde vi os i en pavillon, drak en sodavand og gjorde os klar til at tage ud og snorkle. Det var en fin oplevelse og vi så endnu engang smukke koraller, fisk og skildpadder. Tænk at det kan være så flot lige udenfor hotellet og kun 50-100 meter fra stranden. Efter en times tid var vi tilbage i pavilionen, da Susan igen blev dårlig og måtte komme i land. Brian var dog ikke færdig med at snorkle og udforske kysten længere nedad, så da Susan var til hægterne igen, svømmede han ud igen og var ude en time mere.  Omkring kl 15 gik vi hjem til vores værelse, fik en kop kaffe og slappede af. Det er jo hårdt med sådan et tæt pakket program vi har. Vi blev lidt småsultne og besluttede at gå ind til naboen og spise en pandekage. Vi fik kokospandekage, bananpandekage, kokos milkshake og en kaffe milkshake. Da vi satte os i sækkestolene i vandkanten var vores “naboer” danskere. De var omkring 60 år og fra Roskilde. De havde boet hernede i tre år for 30 år siden og talte derfor sproget. Det var hyggeligt at snakke med dem, de bor på det meget finde hotel som ligger 100 meter herfra. Det var desværre igen overskyet og derfor heller ingen solnedgang til os i dag. Mon vi når at se den mens vi bor her på solnedgangs stranden?  Pludselig fik vi travlt, klokken var blevet mange og restauranten Adeng Adeng’s aftensforestilling startede kl 19. Det var Civil war. Vi nåede lige at bestille en ananas juice og en pina colada inden de startede filmen. Vi var de eneste og vi havde derfor alle 12 sækkestole for os selv. Vi sad på anden række, midt for 🙂 Det viste sig, at være en lang film på næsten 2 1/2 time, så pludselig panikkede vi lidt, for de lukkede klokken 22 og vi skulle jo også nå at spise inden.  Vi bestilte to gange sate med ris og nogle ruller da der stadig var 15 min tilbage af filmen. Vi fik maden og var lige akkurat færdig med at spise kl 22. Det havde lynede hele aften og var blæst op, men der kom heldigvis ingen regn. Tilbage på værelset så vi resten af vores film på boksen inden vi slukkede lyset og sagde godnat og sov godt! 

  • Camera: A0001
  • Taken: 8 december, 2002
  • Location: 8° 20′ 33.2565″ S 116° 3′ 15.9136″ E

Skriv et svar