Mandag d. 24. Oktober – Sightseeing

Efter at have indtaget morgen maden ville vi gå en tur, og bla. se om vi kunne finde et sted at bo hvis vi skulle blive her et par dage mere. Vi gik ned forbi den store saltvands sø der er her på øen, og tværs over øen gennem de lokales landsbyer. På vejen så vi masser af husdyr, som geder, køer, høns, katte, ænder og så også en enkelt varan på godt en meter. Ovre på østsiden satte fandt vi en flyder og fik et par cola’er mens vi kiggede ud over vandet. Vi så bla. at den båd vi skal med til Bali var der nogen der blev sejlet ud til i en mindre båd. Vi troede ellers kun den lagde til på Gili Air eller Trawagan, men fandt så ud af at man mod betaling kan blive sejlet ud til båden her ved havnen. Igen i dag trak det op til regn, så vi satte os igen over til Tipsy turtle for at spise frokost. Regnen kom nu aldrig, men deres Club sandwich er nu en meget god frokost. Vi spurgte også på hvad de sku have for et værelse og Susan var inde og se et som så fint nok ud. Bagefter gik vi ned til det store Seri resort som ligger på nordøst stranden for at se på værelserne der, og vi blev enige om at der ville vi tage et par nætter. Mange steder vil de helst have at man booker gennem booking.com, men her kunne man til samme pris godt booke hos dem. Man skulle så bare lige ligge et depositum, og vi havde desværre ikke fået nok penge med ud at gå til at vi kunne det. Vi gik derfor hjem, og da vi havde slappet lidt af og fået lidt at drikke gik vi derove igen og bookede, så imorgen bliver flyttedag og ikke rejsedag som først planlagt.

Til aften ville vi fejre hvad der egentlig skulle have vores sidste dag på Meno, så vi gik hen til et rigtig fint hotel der lå ca. 200 meter væk fra Divine divers. Deres mad er også en del dyrere end de andre restauranter, men vi ville forkæle os selv lidt idag. Troede vi altså, Brian fik en rigtig kedelig gul karry som smagte af INTET, Susan en Tagine ret med couscous som var en smule bedre men mest af alt var krydret med Tomat?? Shakene vi fik til var nogenlunde ok. Dessert blev det også til, Susan fik en Lemon chesecake som vist ikke var helt vellykket, Brian fik Saltkaramel med chokoladecreme som smagte godt, og for en sjælden gang, næsten for stor en dessert. Cafe Latte’rne vi fik til var faktisk rigtig gode og varme, så hvis I kommer her forbi, så overvej kun at købe noget at drikke, det er fint resten er ikke.

Skrives ved imorgen🤓

Skriv et svar