Tirsdag d. 25. Oktober – Flyttedag til den anden side af Øen

Efter at have indtaget vores sidste morgenmad på Divene divers, et “sunside up” æg til Susan, og en Jaffle til Brian, var det tid til at pakke vores rygsække igen, og gøre klar til den lange Vandretur ti Seri Resort. Efter ca. 20 minutters traven var vi fremme. Vi blev budt velkommen med noget ingefærdrik, og sad så og ventede på at de fik gjort vores værelse klar. Efter at have pakket ud ville vi bare slappe af på strandsengene og måske snorkle lidt. Vi læste lidt og fik et par mangoshake, indtil det igen trak op og blev meget mørkt. Vi søgte op i restaurant, for hvad er bedre end at proppe i hovedet når det regner? Ligesom alle andre fine hoteller lever dette også op til standarden på dem… Dvs. Hvis ikke dårlig så ihvertfald meget kedelig mad!! Øv øv, Susan’s Fish’n’chips var vist en færdig Findus pakke fra frostdisken i netto, og Brian’s Club sandwich var ikke meget mere spændene med hårdkogte grønne æg😤

Vi nåede aldrig ud at snorkle og pludselig var det aften. Vi ville gå på Adeng Adeng at spise til aften og se film i hjemme bioen der. Det var den sidste nye Bourne film der var på programmet, og det var igen hyggeligt og en god film. Vi fik konsumeret et par Pina Colada’er til filmen, og bagefter fik vi et par skønne Curry retter. Adeng Adeng er nok et af Øens bedste spisesteder, og så med film hverdag kl. 19, nogle dage er der også live musik, og når solen går ned kan man også beundre den her. Vi gir ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Skriv et svar