Søndag d. 30. Oktober – gammel træmaske fra Timor

Endnu en stor omgang morgenmad Og vi er klar til endnu en dag i Ubud. Vi er faktisk ret glade for byen, den har charme og smuk med alle templer og figurer og så er der skønne spisesteder og butikker. Det er vist en af de byer vi har været i, som er mest noget for os. Vi nyder den og slapper af, trods larmen fra biler og knallerter. Vores mission i dag var, at vi skulle ned og kigge på vores gamle træ maske igen og sikkert også købe den med hjem. På vejen derhen, købte Brian nogle sjove sko, som han havde kigget på siden vi kom.  Og vi kom også forbi en lille fin butik med t-shirts med diverse tryk som vi også gerne ville have med hjem. Vi kunne selv bestemme tryk og farver, så det var super fint. De ville lave dem og så kunne vi hente dem nogle timer senere. Jubii, så lykkedes det endelig at få nogle bluser til Brian. Så gik turen til maskemanden, men der var desværre lukket. Øv, sikke en nedtur. Tænk, hvis vi nu slet ikke kan få den alligevel….. Lidt skuffede gik vi hen på stamcafeen og ville købe rødbedekage. Men skuffelsen var åbenbart for stor for Brian og da der så ovenikøbet var alt for mange mennesker på cafeen, at luften nærmest stod stille, så blev Brian dårlig. Han skulle ikke have noget andet end sodavand. Så det var lidt trist, at vores besøg der endte sådan. Efter Susan havde spist sin kage, gik vi tilbage mod hotellet. Vi var heldige, at nu var butikken åben, så vi gik ind og kiggede på vores store maske igen. Og ja, den ville vi gerne have med hjem. Det er en maske man hænger foran huset til beskyttelse. Han pakkede den fint ind, så nu håber vi at den overlever turen hjem som håndbagage i flyveren. Vi hentede også vores bluser, som var lavet præcis som vi gerne ville have dem. Og så gik turen hjem til hotellet for at slappe af.

Nogle timer senere gik vi ned i den lille hyggelige gade og fik massage. Det kostede 95.000 rupiah pr person og var ok. Men ikke ligeså godt som på hotellet. Bagefter spiste vi samme sted som første aften. Vi bestilte Som Tam, en version af thailandsk salat, en burger og en Club sandwich. Det hele smagte fantastisk. Vi var trætte og var tilbage på hotellet omkring kl 22.15. Endnu en dag er gået og nu skal vi snart hjem til kulden, øv.    

Skriv et svar