Mandag d. 31. Oktober – En hyggelig tur i de mindre gader.

Idag er vores sidste hele dag inden hjemrejsen. Og alt shopping er i hus, så idag ville vi bare slappe lidt af og gå lidt i de minde gader vi ikke har været i endnu. Egentlig ville vinjo have været på nogle ture og ud at se lidt mens vi har været her i Ubud. Men vejrudsigten har set temmelig ustabil ud på det sidste, så vi har ikke fået bestilt/hyret noget, så det må vi have tilgode til en anden gang.  Efter morgenmaden gik vi så på tur, ud til Ubud palace først for at evt. se lidt p det, det syns vi nu ikke var noget specielt, faktisk er der mange andre steder bag portene som er meget mere hyggelige og spændende. Derefter gik vi ud af en gaden det lå på, men syns forholdsvis hurtigt der blev ødet, så vente om og gik tilbage. Tilbage på hovedvejen var der godt gang i trafikken, alle skolebørnen havde fået fri til frokost, så der var rigtig mange af dem der kom gående, og de lidt større kørende på knallert, i deres fine skole uniformer. Drengene i fine bukser og pigerne i nederdele og med flettet hår, begge i skjorter og med slips. Nogle så ud til at være på vej hjem, mens andre hang ud i byen eller på netcafe. Vi gik et stykke ud af den store vej indtil den også dødehen. Apropros død, så lå der på modsatte fortov en pæn lang slange og så død ud. Vi så den fordi der stod en anden turist der var ved at tage billeder af den og hun fortalte at hun næsten var kommet til at træde på den og håbede at den da var død. Ved nærmere eftersyn ser dem nu ikke rigtig skadet ud, så vi tvivler lidt på at den var død, men måske bare lå og fordøjede et måltids bytte😱 Vi gik igen tilbage mod byen og op  af en lille gade vi havde spist på da vi var i Ubud først på turen. Tørstige indtog vi en lille juicebar, som var temmelig billig så vi tvivlede lidt på hvor gode de mon var, men de var faktisk rigtige gode. Vi kunne bagefter se at området her måske var lidt billigere end i den travle delmaf byen. Længere ud af vejen viste sig at være en rigtig stor oplevelse, her blev mere åbent og der kom flere og større område med små rismarker, og en del fine hoteller med udsigt til de grønne marker. Rigtigt hyggeligt og roligt område som vi måske godt kunne tænke os at bo i en anden gang. Vi kunne se på google maps at vejen ville ende ud i Monkey forrest Road, så vi fortsatte af vejen ned til den. Så kunne vi jo også lige smutte forbi Atman og få et stykke rødbede tærte på vej hjemad😋 Som sagt så gjort, på vej fandt vi også lige et par småting vi fik handlet, og ku har vist så heller ikke plads til mere i taskerne. 

Efter at have fået lidt til ganen, og på vej hjem, stod der pludselig en og viftede med armene af os, det var vores franske gut Flo, som har butikken med det tøj Brian gerne ville have. Han havde set os gå og havde så skyndt sig at finde et sted at parkere sin knallert. Han ville lige fortælle at han lige var kommet fra produktionen og havde afleveret Brian’s tøj på hotellet😎 Det var jo super, og en rigtig fin service syns vi. De er så flinke både Flo og hans kone Charlotte, og vi spurgte til de sted de havde spist forleden da vi mødte dem, men det var nu ikke noget specielt fortalte han. Men der var et sted i udkanten af byen hvor der var nogle gode steder. Det var ude ved nogle store og rigtig flotte risterrasser hvor man kunne gå rundt, men desværre var de ved at lukke nu. Men vi syns det lød spændene og vil prøve at gå derud imorgen når vi har pakket.

Tilbage på hotellet fik vi vores pakke i receptionen, og tøjet var pakket ned i en fin taske som vi havde set det også solgte i butikken👍 rigtig rigtig fint. Klokken var efterhånden 8, så vi gjorde os næsten med de samme klar til at gå ud for at spise aftensmad. Vi nåede dog ikke ret langt for det regnede, og mens vi stod i læ, blev vi enige om det nok var bedst bare at løbe tilbage og få tørt på og så spise på hotellet. Her fik vi noget kyllingebryst med kartoffelmos og appelsin sauce, samt lammespyd med græsksalat og bagt kartoffel. Det lød mere spændene end det smagt, men mætte blev vi da. Imorgen er det så desværre slut, men vi kan forstå at vi er ved at være savnet derhjemme. Nok især af banken, der gerne ser pengestrømmene anden vej!! 😝

 

Skriv et svar