Tirsdag d. 1. November – Alting har en ende.

Efter morgenmaden gik vi igen med at pakke vores rygsække. Det vi havde med hjemmefra var der jo masser af plads til, nu hvor lakridserne var spist og solcremen brugt. Men vi ku fylde næsten en hel seng med vores shopperier, så lidt kreative med pakningen skulle vi da være. Men vi fik plads til det hele, de mere følsomme ting blev pakket i vores drybag, som vi tager med som håndbagage. Derefter gik vi ned og chekede ud, betalte vores regning, bestilte en bil til st hente os kl. 20.30. 

Vi efterlod vores bagage og har booket massage til kl. 18, hvor vi også kan få et bad og skifte tøj. Så nu havde vi 6 timer til at nyde det sidste af Bali. Vi ville prøve at gå ud til de rismarker vores flinke tøjmand Flo havde fortalt os om igår. Der bar kun ca. 2,5 km. derud, så der var rigelig tid til det og en frokost derude. Hold nu op hvor var der flot derude!! Man kan gå af en lille smal sti hvor der ikke køre biler, men en knallerter ind imellem. Ude i siderne er der gravet kanaler hvor vandet risler ned af, og afstikker ind så markene kan blive vandet, og det fortsætte helt op til toppen af landskabet. Ind i mellem ligger der lidt små hoteller, spa’er, et par yoga steder, små sovenier butikker, og spisesteder. Vi gik et godt stykke derud af inden vi vendte om og gik tilbage og spiste på et sted Flo havde anbefalet. Vi fik en skøn brændeovns bagt pizza, mens i sad og nød udsigten ud over rismarkerne.

På vej tilbage fik vi lige købt et par små ting vi faldt over, og noget brød vi ku tage med i lufthavne og spise der. Vi var tilbage ved hotellet ca. kl. 17.30, fandt vores skifte tøj frem og gik op for at få et bad inden massagen. 90 minutter i himlen med skøn massage stod den så på. Vi havde begge bedt om det gerne måtte være hårdt, og det var det så også. Brian var overbevist om at hans massør kunne knække hasselnødder med de bare næver, men skønt var det nu. Efter endnu et bad og friskt rejsetøj, sad vi en halv times tid i receptionen inden vi blev hentet og kørt til lufthavnen. Vi havde bestilt chaffør gennem hotellet og viste godt at vi havde betalt lidt for meget, men han kørte nu rigtig pænt, og bi spurgte om man også kunne bestille ham ellers til at køre. Det kunne man sagtens, han har en aftale med hotellet, men køre også freelance og vi gik hans kort så vi bare kunne ringe eller maile ham hvis vi fik brug for ham en anden gang.

Fremme i lufthavnen fik vi hurtigt checket ind, og kom også hurtigt gennem både sikkerhedskontrol og imigrationen. Og efter at have spist vore medbragte brød, sidder vi nu og nyder en iskaffe og skriver det sidste dagbog.

Og hvad syns vi så om Bali?? Vi er vilde med det og kommer helt sikkert tilbage engang! Efterskrift med konklusion kommer når vi er i DK igen.

Skriv et svar