Onsdag-Fredag 15.-17. Februar

Vi rejste hjemmefra tirsdag den 14.februar, og skulle flyve fra Kastrup kl. 14:20, men kom først afsted l. Ca. 15:00.
Efter ca. Seks timers flyvning mellemlandede vi i Dubai, hvor vi havde ca.2,5 time, inden vi skulle videre til Bangkok. Så vi gik først hen og så hvor vi skulle flyve videre fra, inden vi geik hen og fik en kop kaffe.
Vi landede i Bangkok lidt i tolv onsdag middag(Thai tid), og skulle videre med bur til Hua Hin kl. 14:20. I lufthavnen var vi henne hos Telenor og få et Thailandsk sim kort med internet til 30 dage at i min telefon, og var lige på toilettet og bagefter inde og købe et par flasker vand inden vi gik hen til bussen. Da vi afleverede vi bus bestilling ved disken, blev vi spurgt om vi ville med bussen inden, som skulle være kørt 13:30, men ikke var kørt endnu, Det ville vi selvfølgelig gerne, så den kom vi med og var så fremme ved bus stationen ca. Kl.15:00 og blev så kørt med taxa til hotellet. Det var dejligt at vi lige nåede frem inden det blev mørkt.

Så fik vi pakker ud og taget et brusebad, og derefter gik vi hen og fik noget af spise i en sidegade ikke langt fra hotellet. Det var egentlig en pizza restaurant, men de serverer også thai mad. Vi bestilte en gang forårsruller og Kokussuppe med kylling. God mad, men vi har også været der før, og det har altid været godt.
Selv om vi havde fået sovet lidt undervejs, var vi trætte, så vi gik bare tilbage til vores værelse og gik i seng.

Torsdag, den 16.
Vi stod op ved otte – halv ni-tiden, og gik hen og fik morgenmad. Vi havde set på hotellets hjemmeside, at der var en morgenmadsbuffet, men det var der ikke mere. Der var 3-4 forskellige tallerkener, man kunne vælge i mellem, så det var lidt skuffende. Men det er OK. Vi kan vælge mellem spejlæg, omelet, røræg og noget nudelsuppe tror jeg det var. Derudover får man 2 pølser, lidt bacon og en skive skinke, samt 2 stk. Toastbrød, 1 lille bæger smør, 1 lille bæger marmelade, samt kaffe eller te, og 1 glas juice.
Vi valgte omelet og det var OK.

Efter morgenmaden gik vi en tur ud i nærheden af, hvor vi boede sidste år. Vi ville købe en strandmåtte, og det kunne vi ikke finde ovre i Village Centeret. Derude var der en kurvebod, hvor der er en masse flotte kurve, og der havde vi købt en sidste år. Vi var heldige, for der var lige en dobbelt, som vi gerne ville have. Så det var dejligt.
På vej tilbage gik vi ind og så et nyt stort indkøbscenter, som de havde været ved at bygge sidste år, og som nu var blevet færdigt. Det er flot og lækkert, og har mange af de samme butikker, som Village centeret, som ligger lige overfor vores hotel, også har. Der var også en Telenor butik, hvor vi gik ind, for at få en Thai SIM kort til Mogens’ telefon. Men det kunne ikke lade sig gøre, fordi vi ikke havde noget pas med, men den flinke dame, fortalte og, at der også var en Telenor butik i Village Centeret, så det var jo nemmere for os, når vi havde fået hentet passet.
Så vi gik hjem og fik hentet passet og gik over i Village Centeret og fik så her, sat et kort med internet adgang i Mogens’ telefon. Vi fik også lige købt lidt andre forskellige ting, inden vi gik hjem og lagde os ved poolen et par timer.
Efter vi så senere havde været i bad og gjort os i stand gik vi hen og fik massage ved Family Massage, hvor vi havde fået god massage sidste år. Bagefter gik vi hen på en Indisk Restaurant og spiste. På vejen tilbage til hotellet ville vi have været inde og få en drink hos barbilen som vi havde set ved Village Centeret. Men der var lukket også i centeret, så i stedet for gik vi i 7-eleven og købte en flaske og noget cola, og gik så hjem og fik en sjus på terrassen inden vi gik i seng.

Fredag den 17. Februar
I dag stod jeg op ved syvtiden og gik en tur ud ad stranden. Ud til det sted hvor vi sidste år lå, når vi var ved stranden. Da jeg kom tilbage var Mogens først på vej til at stå op. Efter et hurtigt brusebad gik vi så hen og fik morgenmad. I dag bad vi om spejlæg, stegt på begge sider, uden pølser og bacon. Og ud over kaffe og juice bad vi også om vand. Og det var fint, vi fik det som vi gerne ville.

Bagefter gik vi en tur ind til byen og gik lidt rundt. Vi var inde et sted, hvor Mogens fik en Late og jeg fik en banan milchshake. Senere var vi inde på en cafe og spise. Her fik vi først nogle forårsruller med rejer (nogle sjove lange tynde nogen) og en pizza med spinat, som vi delte. Smagte dejligt.
På vejen tilbage gik vi igennem et marked, hvor vi købte en sjov rulle, som lignede en kæmpe Chips. Men inden i den, var der smurt noget på, som var sødt. Den spiste vi til vores eftermiddagskaffe.
Da vi kom tilbage til hotellet gik vi hen til poolen, men der var kun en solseng ledig, men det gjorde ikke så meget, for så satte jeg mig bare inde i skyggen og læste, indtil der var en der blev ledig. Der er ikke så mange sol senge her, kun en seks – syv stykker, så man skal være lidt heldig for at få en.
Om aftenen gik vi hen til et netmarked, som ligger ikke så langt fra hotellet. Her gik vi lidt rundt og kiggede på de forskellige boder, inden vi satte os på et slags gadekøkken og fik suppe med grøn karry og kylling. Det var nogle kæmpe skåle vi fik, så vi ville have haft nok i en, men det kunne vi jo ikke vide på forhånd.
Da vi kom hjem, delte vi en lyserød SPY, inden vi gik i seng

Skriv et svar