Fredag den 10. Og lørdag den 11. Marts

Fredag den 10.
I går blev vores toilet forstoppet, så vi måtte ned i receptionen og sige det. Så kom der en mand op med en svupper og ordnede det.
Her til morgen stoppede det til igen, så vi igen måtte have en til a komme og ordne det, meden vi gik ned og spiste morgenmad. Da vi kom op, var han stadig igang, og hældte også noget væske i toilettet, og sagde det var OK.
Så skulle Mogens lige på toilettet, inden vi gik ud i byen, og så stoppede det igen. Så da vi gik, var vi igen forbi receptionen, og fortælle det. Så sagde jeg til dem, at de ble nødt til at give os et andet værelse, for vi kunne ikke leve med et toilet der ikke virkede. Og vi havde ikke kommet papir i toilettet.
Vi blev så spurgt om, vi ville flytte værelse med det samme eller vente, til vi kom tilbage. Vi kunne så lige så godt flytte med det samme, så det var overstået. Først boede vi på 5. Etage, men nu er vi så flyttet ned på 2. Og her virker toilettet, Så så vidt så godt.
Da vi så havde fået flyttet alle ting og var kommet på plads igen, gik vi ud i byen. Vi ville gå til China Town, hvis vi kunne finde det.
Så vi gik hen og over broen, og på den anden side af broen, gik vi ned ad nogle små gade, i stedet og at gå på en af de store veje. På et tidspunkt kom vi ind i et kvarter, hvor der var en moske, og hvor der var masser af fattige mennesker, mange kvinder med små børn, der bare sad på gaden og tiggede. Der var nogen der kom og gav dem pakker med mad. Vi kunne ikke rigtigt finde ud derfra igen, så det endte med, at vi måtte gå samme vej tilbage.
Efter sådan at have gået rundt, trængte vi til en kop kaffe. Så vi gik ind på en lille lokal cafe, hvor Mogens fik en latte, og jeg en lemon/kiwi smoothies.
Bagefter gik vi videre mod China Town, som lå lige i nærheden. Her så der ud, som sidste gang vi var der. Med masser af snavsede steder, hvor de skilte biler ad.Der var selvfølgelig også nogle steder med de sædvanlige boder med mad, tøj og alt muligt andet. Efter at have gået rundt og kigget gik vi hjemad. På et tidspunkt var vi dit i tvivl om, hvilken vej vi skulle, men vi fandt da tilbage til hotellet. På vejen var vi inde i et supermarked hvor vi købte lidt, som vi spiste til en sen frokost, da vi var kommet hjem.
Så drak vi kaffe og slappede af, og fik en lur indtil vi gik i bad og fik gjort os i stand til at gå ud igen.
Vi synes, at der sker mere ovre på den anden side af floden, og at der er mange flere steder at spise, hvis man ikke lige vil spise på et gadekøkken.
Så vi gik derover igen og fandt et sted, hvor vi fik, først noget katffelmos med ost, og derefter rød karry med kylling og stegte grøntsager med kylling, og delte en stor Leo. Derefter gik vi rundt og kiggede på alle de boder der bliver sat op om aftenen. Vi var også inde i et center, hvor der bl.a. Lå en Robinson, og der var et stor supermarked.
Vi var tilbragte på hotellet ved halv titiden. Så der slappede vi igen bare af, indtil vi gik i seng.

Lørdag den 11. Marts.
Efter morgenmaden i dag, gik vi hen broen og tog en båd over til den anden side (5bath pr. Person). Derfra tog vi et Sky Train ud til MBK. Her gik vi rundt et par timer, jeg fik købt et par shorts og Mogens et par thai bukser, og vi var også inde og drikke cafe latte på Starbuck. Så skulle vi lige ind på toilettet inden vi gik hjemad. Vi gik hele vejen hjem, og var også lige inde i centeret, der lå i nærheden af floden, ved broen som vi skulle over. Der lå ingen båd, så vi gik op ad de 84 trin og over broen, og ned igen. da vi var hjemme, spiste vi lidt frokost, drak en kop kaffe og slappede af. Mogens tog også en morfar, medens jeg læste på min boglæser.
Senere gik vi i bad, og var klar til at gå ud, da Brian ringede. Men forbindelsen var meget dårlig, så vi talte ikke så læge sammen.
Så gik vi hen for at få massage. Vi gik ind et sted og bad om 2 x oliemassage. Damen sagde OK, og ringede åbenbart efter nogle massagepiger, som kom og gav os et fodbad. Så sagde Damen, at vi skulle et andet sted hen, så sammen med pigerne blev vi ført tilbage ad hovedgaden, hen forbi den sidegade, hvor IBIS ligger, og så ind et massagested, der godt nok hedder det samme den anden, hvor vi havde fået vasket tæerne. Vi synes det var lidt mærkeligt. Detr var en mand, som sad ved kassen.
Her fik vi så den dårligste massage vi endnu har fået. Det føltes som om de bare smurte os ind i olie, og så ellers bare nussede lidt. Og det var os begge, der synes at man næsten ikke kunne mærke noget.
Da vi skulle betale, tog jeg 800 bath frem, men så sagde ham manden, at der var kommet nye takster, og viste på listen udenfor, at olie terapi massage kostede 500 bath. Så blev jeg rigtig vred, og fortalte ham, at vi henne det andet sted, havde bedt om olie massage, som kostede 400 bath. Så godtog han det, men så gav vi heller ikke noget ekstra til pigerne, når han nu prøvede at snyde os. Det var måske synd for dem, men jeg var godt sur. Både over at massagen ikke var særlig god, og at vi ikke allerede henne det første sted, havde fået at vide, at vi skulle et andet sted hen, men at vi føst fik det at vide, efter vi havde fået fodbadet. Det var noget underligt noget det hele.
Da vi kom ud fra massagen, gik vi lige hjem forbi, og op og på toilettet, inden vi igen gik ud, denne gang for at spise. Vi gik bare hen for enden af vejen vi bor på, og fik nogle forårsruller, og en kylling i grøn karry og en i rød karry. Bagefter gik vi over til 7-eleven og købte en is, som vi sad og spiste, inden vi gik tilbage til hotellet. Her satte vi os nede ved floden, købte en kande med Chang øl og fik to glas, så vi kunne dele den. Så sad vi der og kiggede på alle bådene der sejlede forbi. De sidste to glas tog vi med op på værelset, så dem drikker vi her, medens jeg skriver og Mogens ser på sin telefon. Det er efterhånden blevet sengetid, så nu vil jeg slutte, og se om jeg kan få overført det jeg har skrevet til dagbogen på hjemmesiden

Skriv et svar