Vi ville besejre vukanen Batur. Istedet blev det vukanen Agung der besejrede vores tur!

Ja nu er rejsen til Bali meget tæt på. Desvære har der været lidt tvivl om vi kom afsted på det sidste. Mægtige Agung rumler, og har gjort det siden August. Ca. 14 dage før afgang blev beredskabet hævet til 4, hvilket betyder at man begyndte at evakuere omkring vulkanen.
Vi har snakket om hvilke muligheder vi havde for evt. at ændre rejseplaner, måske til Thailand. Det skulle dog ikke være livsfarligt at opholde sig uden for evakuerings zonen, men ved udbrud er der risiko for aske skyer som kan lamme fly trafikken, og heller ikke er helt sunde og indånde. Vi blev til sidst enige om at tage afsted til Bali, men ændre dog lidt på planen.
Vi bliver kun 3 dage i Nusa Dua, og tager derefter til Gili Øerne. Det var dog lidt svært at få hoteller til at passer ind i det vi allerede havde booket. Så nu bliver det til 8 dage på Gili Meno på Seri Resort. Derefter 12 dage på Gili Air og Kaluku Resort, og ikke noget Zipp Bar denne gang. I tiden på Gili vil vi så holde øje med situationen på Bali, og håber så at slutte af som planlagt i Ubud. Vi har 5 dage booket på Swasti som vi meget håber på at bruge.

Så nu skal Agung bare lige holde sig i ro så vi kan komme afsted på en tiltrængt ferie.

Skriv et svar