10. – 11. Oktober

Tirsdag den 10. Oktober

I dag fik jeg endeligt taget mig sammen til at gå morgentur. Brian har fortalt, at man altid ville kunne finde tilbage til hotellet, hvis man gik ude langs stranden, for vejen der gik hele turen rundt om øen. Så det prøvede jeg. Det var ne passende tur på 5 km. Så det var en OK tur.

Da jeg kom tilbage, var Mogens stået op, så da jeg havde fået et bad og fået noget tørt på, gik vi op og spiste morgenmad. Lidt senere kom Brian og Susan også op spiste, og så sad vi sammen med dem, medens de spiste.

Senere lagde vi os ned på stranden, og slappede af. Susan og jeg var hen og bade i poolen.

I løbet af eftermiddagen gik vi hen og fik en cafe latte i hotellets restaurant.

Om aftenen gik vi hen til en restaurant, hvor Susan og Brian havde spist sidste år. Der sad vi først og fik en drink på en flyderplatform, inden vi gik op og spiste.

Jeg kan ikke huske hvad vi spiste, da det nu er flere dage siden.

På vejen tilbage købte vi noget vand i en lille butik nær hotellet.

Onsdag den 11. Oktober

Idag gik Mogens med rundt om øen. Han syntes det var lidt hårdt, så han sagde, at han bare ville gå med hveranden dag.

Susan havde desværre fået Bali mave og havde det ikke så godt. Så vi tog en dovne dag ved stranden, hvor man hurtigt kunne komme på toilettet.

Brian var ude og snorkle lidt, men vi andre bare slappede af på solsengene.

Pludselig fik Susan øje på en skildpadde. Et godt stykke ude, men på forholdsvis lavt vand. Så vi gik ud, sammen med Brian får at se om vi finde den. Og så fik Mogens og jeg set levende havskildpadde på nært hold for første gang. En stor oplevelse.

Om aftenen sagde Brian, at vi nok hellere måtte gå ud og spise alene, for Susan havde det ikke så godt, så d ville blive ho hotellet, og så evt. spise noget i restauranter der. Så Mogens og jeg hen og spiste på Tipsy Turtle, som Brian havde anbefalet. Mogens fik en Clubsandwich og jeg noget karrykylling.

Da vi kom tilbage til hotellet, sad Susan og Brian ned i restauranten, og havde lige bestil mad. Vi satte os hos dem og bestilte Cafe latte, som vi drak medens de spiste.

Og så var den dag gået.

Skriv et svar