17. -29. Oktober 2017 – Gili Air, den livlige Ø.

Gili Øerne skal man ifølge flere udsagn kun besøge i 3-5 dage, mere kan man ikke holde ud fordi der ikke er så meget at se og tage sig til!
Efter 9 dage på Gili Meno ville vi dog alligevel forsøge at modbevise dette ved også at være 12 dage på Gili Air😇. Og det lykkedes fint, vi har haft så travlt med at slappe af, bade, snorkle, nyde det gode vejr og spise, at vi helt glemte at skrive dagbog!

Så her kommer så i korte træk hvad vi kan huske:
1. Boede på Kalluku Resort, hvilket var Ok, men dog ved at være lidt slidt.
2. Mogens syntes på første dagen at der var alt for meget liv på øen, og var glad for vi ikke sku på Trawagan. Efter et par dage havde vi dog vænnet os til det, og så var det ikke så slemt🙂 (Et lille tip vil være at tage til Gili Air først og så derefter til Gili Meno)
3. Orong, naboen til vores hotel viste sig at være et godt sted at hænge ud. De har både flyde platforme og sækkestole, så det blev vores stam sted i dagtimerne.
4. Et godt tip fra Anja og Tanja var at besøge Mowie’s. Og det kan vi kun give dem ret i, super lækre sandwiches og øvrig mad. Og et sikkert hit at nyde solnedgangen fra👍
5. Chillout Bungalows and Restaurant, stadig et af øens bedste spisesteder, med skøn atmosfære direkte på sand stranden. Deres grillet tun fås ikke bedre, Basta!
6. Pachamama, øko veganer sted i top klasse. Alt det smag vi ikke selv kan finde ud af at få i vegetar mad kan de lave her. LÆKKERT. Selv det to gamle måtte overgive sig til dette meget anderledes mad, og blev vist deres favorit på Øen😍

Sidst men ikke mindst, må vi bare konstatere at de 2 små Gili øer bare er nogle skønne steder at slappe af, se skildpadder og andet under vandet, og ja masser af god mad kan man også sagtens finde der.

Næste stop, Ubud.

  • Camera: FC1102
  • Caption: DCIM/100MEDIA/DJI_0069.JPG
  • Taken: 19 oktober, 2017
  • Location: 8° 21′ 13″ S 116° 5′ 14″ E

Skriv et svar