30. Oktober – 3. November 2017 – Ubud, Bali

Efter de afslappende dage på Gili Øerne, gik turen tilbage til “storby” ferie i Ubud. Ubud en hyggelig kulturel og autentisk by, med masser af hyggelige lokale boliger som er et besøg vær. Det er også et sted yoga fans valfarter til og byen har en skøn stemning trods mange turister.

Det blev til et gensyn med Swasti som Susan og Brian også boede på sidste år, skønt lille øko venligt hotel. Sidste år blev Susan og Brian også temmelig vilde med en rødbede/chokolade tærte på en cafe der hed Atmans Norish, så den måtte vi også prøve igen, og den faldt da også i god jord hos Minna og Mogens😛
Endnu er kærkomment gensyn var med Charlott og Flo som har en tøj butik der hedder Above the clouds. Det er en butik hvor de selv designer tøjet og får det fremstillet i bæredygtige materialer og uden kemi. Det var et glædeligt gensyn med kram og det hele, det viste sig at Brian åbenbart havde været en af deres første kunder da de åbnede butikken i 2016. Mogens havde fulgt den lidt på Facebook, og ville også gerne havde noget af deres tøj, Brian og ham fik handlet lidt og fik vist sørget for en ok omsætning den dag😎

Vi nåede også at opleve en balinesisk helligdag hvor hele byen blev pyntet op med fine dragestænger, og der blev i stor stil ofret til guderne.

Sidste men ikke mindst fik vi også leget rigtige turister, og fik set Tegallagan ris terrasserne som også var et meget smukt syn. Temmelig kuperet med mange trapper, men vi kom vist hele vejen rundt i fin stil alle sammen. Bagefter besøgte vi et vandtempel med nogle bassiner hvor der løb nogle hellige kilder ud i nogle stråler man så gik ind under. Der var vist en 15 20 stykker og hver stråle symbolisserede så noget forskelligt. Sidst på turen kom vi til endnu et tempel som vi dog var lidt skuffet over. Dvs. naturen derude var rigtig flot, men temple oplevelsen syns vi var lidt tvivlsom.

Det var så lige hvad vi kan huske her efter hjemkomsten, men konklusionen må være vi har haft en skøn tur, dog med visse udfordringer denne gang.

Skriv et svar