Turen går til Singapore.

5. Oktober 2022.

Afrejse mod nye eventyr efter en evighed uden de store rejser🫣
Igår aftes hentede vi Arne’s bil så han ikke behøvede at køre ud efter os og så tilbage forbi Hvidovre.
Hertil morgen kørte vi så afsted kl. 5.45, først forbi og samle Arne op, og så videre til lufthavnen. Vi fik sagt farvel, og sendt Arne hjem med bilen og i seng igen😉. Selv gjorde vi som vi plejer, indtog lidt kaffe og lidt at spise på Lagkagehuset, inden vi skulle boarde.
Vi kom afsted til tiden og turen til Doha gik fint og vi var fremme lidt før planlagt🙂. I Doha havde vi små 3 timer inden vi skulle videre mod Singapore. Igen fandt vi en kop kaffe, fik opdatere vores forældre og os selv(fandt bla. ud af at der var udskrevet valg, og vi ikke kommer til at afgøre det, da vi ikke har mulighed for at stemme fra Gili øerne).
Snart var det tid til at komme videre, og vi kom afsted nogenlunde til tiden.
Imorgen tidlig ankommer vi til Singapore og nye eventyr venter😍

  • Camera: motorola edge 20 lite
  • Taken: 5 oktober, 2022

Skriv et svar