Rojak, popiah og wonton

6. Oktober 2022

Efter en lang flyvetur ankom vi til Singapore kl 8.40 (kl. 2.40 dansk tid) Det var tidligere end ventet, men vi var alligevel længe om at komme ud, komme igennem immigrationen og få vores bagage. Vi tog lokalbus nr. 36 fra lufthavnen direkte til vores hotel, Yotel Hotel på Orchard Road. Vi kunne købe billet i bussen med vores visa kort, så smart 😁. Turen tog 5 kvarter og vi kom rundt omkring og fik set byen. På hotellet fik vi tjekket ind og vores værelse var heldigvis allerede klar, så vi kunne komme ind da vi kom kl. 12. Så kunne vi sove og blive lidt friske inden vi tog ud og kiggede på byen. Kl 16. Det regnede, men det var varmt og dejligt. Området er det fine kvarter, med alle de fine og rigtige butikker. Det er så underligt, at netop sådan nogle som os har booket hotel her, men det er centralt og det passer os godt.

Vi var inde i forskellige centrer og flere havde mad-etager som vi kender det fra Thailand. Vi fandt et lille et i central point hvor vi prøvede lokale retter, Rojak, popiah og wonton suppe. Det var alt samme, rigtig godt og vi betalte i alt 12 sgd., ddk 60 kr. . Efter maden gik hjemad, købte vand og sodavand med og tilbage på hotellet gik vi i bad, skrev dagbog og så er det tid til at få en god nats søvn. Imorgen venter byen og første feriedag, det bliver godt.

  • Camera: motorola edge 20 lite
  • Taken: 6 oktober, 2022

2 tanker om “Rojak, popiah og wonton”

Skriv et svar