Regn, Chinatown og nye bekendtskaber

7. Oktober 2022

Vi havde sovet meget skidt, og faldt først lidt i søvn midt på natten. Men vågen mange gange, så vi vågnede først kl 10 og var stadig trætte. Men vi stod op og blev klar til at gå i byen. Vi skulle til Chinatown, men på vejen fik vi kaffe på Starbucks, da det begyndte st regne meget kraftigt. Da det bare fortsatte med at regne, gik vi ud og fandt metroen og kørte til Chinatown. Det er utroligt nemt at tage busser og metro her i Singapore. Man tjekker ind med sit visa kort og ud når man står af. Smart og billigt 👍

I Chinatown gik vi lidt rundt og fandt hurtigt et meget stort madmarkedet. Det var en speciel oplevelse, da kineserne spiser anderledes mad og på en meget anderledes måde end os. Det de ikke vil spise, spytter de bare ud på bordet. Vi havde ikke selv lyst til at spise der, men købe en Samosa lignede ting og noget pandekage med fyld af røde bønner i den ene og kokos i den anden. Det var godt det hele.

Men senere kom vi forbi et fint kvarter og der var der en vegetarisk vegansk restaurant hvor vi kunne se, at de havde rødbede kage og chocolate mud cake. Vi måtte have sådan to stykker og kaffe til -det var fantastisk og vi glæder os til at spise mere når vi kommer til Ubud på Bali d. 5. November. Da det fortsat regnede gad vi ikke mere at gå rundt og vi tog tilbage til hotellet og gjorde os klar til at blive hentet af Peter, som er Birgers bror. Ham og hans kone, Lillian bor her i Singapore og ville gerne bruge deres fredag aften på at spise med os på en restaurant som Birger og Rikke har talt meget om.

Vi blev hentet kl. 18.15 som aftalt. Peter kom direkte fra arbejde. På en bar mødtes vi med Lilian og det var simpelthen så hyggeligt. De er virkelig flinke og rare og vi havde en super god aften. Maden på restauranten var god, de bestilte 6 forskellige retter og vi delte det hele. Da klokken blev 22.30 kørte de os hjem til hotellet og vi takkede endnu engang for en god oplevelse. De betalte alt og vi var deres gæster, sikke en gestus af folk man overhovedet ikke kender. Men vi håber at se dem igen, for søde var de helt bestemt.

Tilbage på hotellet gik vi i seng efter en lang, våd, oplevelsesrig og hyggelig dag.

  • Camera: motorola edge 20 lite
  • Taken: 7 oktober, 2022

Skriv et svar