Same, same, but different!

14. Oktober 2022

Dagen i dag er næsten en tro kopi af igår. Vi gik en tur rundt på øen, for ikke at få for meget sol før i eftermiddag. Dog gik vi af nogle andre veje inde på øen. Vi holdt pitstop hos Two brothers og fik to frugtshake og en bananpandekage. På vej tilbage kom vi forbi fodboldbanen, den var en anelse under standard af alt andet vi har set. Vi kom også forbi en stor grund med et blåt hus, hvor der var 10-15 flag med Medical Center, det lignede ikke rigtigt, men er nok øens svar på et hospital.

Tilbage på hotellet var solen styrken ved at være på en niveau hvor vi kunne hoppe i havet og snorkle. Vi gik lidt ned ad stranden væk fra hotellet til der hvor skildpadderne er oftest. De kan reklamere med skildpadde garanti, vi har ihvertfald ikke kunne undgå dem😜. Susan var kamera fører idag og fik nogle rigtig fine videoklip af flere forskellige. Hun så også en moræne , men blev forskrækket da den kom ud af sit skjul mod hende, men fik dog et kort klip af den. Igen en god oplevelse under overfladen.

Til aften gik vi en kort tur hen af stranden og spiste måske det bedste mad vi har fået på Meno. Vi fik Samosa, Mie goreng, Nasi goreng og fire Bintamg Radler(der var tilbud på 3🥳). Alt super lækkert, og her skal vi tilbage og prøve deres tun, som de anbefaler som deres specialitet🤗. Vi fik snakket lidt med, hvad vi tror var stedets manager, som var nem at snakke med og god til at fortælle og svare på vores spørgsmål om hvad der var sket på øen. Han kunne bl.a. fortælle at det kæmpe Bask byggeri er igang, og man købe en villa af selskabet der bygger og driver det. Den bliver så lejet ud, og forhåbentlig får man lidt profit af overskuet, mens man selv kan benytte den 12-14 dage om året. Ejerne af Karma Reef har også planer om at åbne igen, men da de har flere resorts andre steder, bl.a. på Bali, er de nødt til at prioritere rækkefølgen af genåbninger pga. økonomien efter de hårde år. Og ellers er de sammenstyrtede og forladte steder lukket efter jordskælvet eller gået konkurs pga. covid-19😢

  • Camera: FC3582
  • Caption: default
  • Taken: 14 oktober, 2022

Skriv et svar