Det er hårdt at slappe af! 🤭🫠

24. Oktober 2022

Hmm, vi er vist ved at blive lidt dovne, syns vi trængte til at slappe af idag. Jamen gør I ikke det hver dag? Tjoh, men idag blev det hverken til snorkling, eller øen rundt. Dog gik vi en tur downtown, lige med et cola-pitstop hos Blacky, der er jo trods alt en hel km. derind🤭. Vi så igår en italiensk bager butik, og tænkte vi godt ku bruge en kop kaffe. Brian er ikke til Lombok kopi, så han drikker ikke rigtig kaffe hernede. Og selvfølgelig fik han så heller ikke kaffe, en kokos-milkshake med banan og belgisk chokolade lokkede. Susan fik dog en god kop kaffe, og vi fik et par kanelsnegle til, alt var lækkert. Men prisen var dog også i den høje ende, især efter Gili standard, sneglene kostede 50.000 rubiah stykket.

Vi gik tilbage igen og brugte eftermiddagen på at flyde ved poolen. Vi fik klippet en lille video sammen, Susan prøvede at ringe til Arne uden held. Da vi trængte til at blive kølet lidt ned gik vi i hytten, og så det sidste afsnit af Toppen af poppen.

Egentlig ville vi have været på Chillout og spist tun på stranden, men vi var som sagt lidt sløve idag. Vi var på vej, men nåede kun 200 m. inden vi blev enige om at vende om, og gå på Pituq cafe. Brian fik en The nut date -shake👍, Susan en Mango goes tropical, med bla. Pandan blade, den kunne Brian ik li, smagte af det afskyelige te vi nogen gange har fået efter massage, Susan syns dog denne gik an. Vi fik Cheese sticks, ikke så spændende, Pumkin curry wrap, smagte godt, og en zucchini salat, også fint nok. Arne ringe lige da vi havde spist sidste mundfuld, så Susan fik snakket lidt med ham inden vi vendte snuden hjem af igen, kun afbrudt af væske proviantering på vejen.

Værktøjs udsalg.
Det er her røvhullerne mødes🤭
  • Camera: iPad (6th generation)
  • Taken: 24 oktober, 2022

Skriv et svar