Feriehjerne og snorkling.

25. Oktober 2022.

Tror vi efterhånden er mentalt så langt ned i gear, at selv hjernen er ved at gå på ferie. Når vi skal skrive dagbogen her, kniber det efter hånden med at huske hvad vi lavede igår, men laver jo heller ikke ret meget😜. Nå men, vi var ihvertfald ude at snorkle efter morgenmaden, ca. 1,5 times tid blev et til. Egentlig syntes vi det var lidt trist og skuffende, men måske er vi også blevet for forvente. Hverken fisk eller koraller var noget specielt, men når man i over et kvarter, for lov at skvulpe rundt og observere en fin skildpadde, som svømmer rundt for at spise og engang imellem lige kigger lidt på os, kan vi vel næsten ikke tillade os at være utilfredse🙃

Lidt senere gik vi på Pachamama , Susan fik en Americano kaffe, Brian en Coldbrew kaffe med kokossirup, dertil en Granola Bowl og en Breakfast banana split. Vi syns måske niveauet er faldet lidt siden 2017, tilgengæld har de fået konkurrence fra andre steder der kan tilbyde lignede gode opleverlser.

Eftermiddagen blev tilbragt henslængt på solsenge ved poolen, kort afbrudt af frugtmanden der kom for at sælge frugt. De blev til en skrællet og en uskrællet ananas, så må vi se hvordan vi får skrællet den senere🫢. Dronen kom et smut i luften for at prøve at se hvad Utopia både var for en. Ligner lidt en form for luksus Cruise båd man kan leje😎

Chillout var aftens destination, stadig super lækker Tun steak, og en mere middelmådig Pasta med Tun. Vi har fået en ny tjener ven her som hedder San, han er gode venner med Blacky, og var her også i 2017, men dengang som bartender. Hyggelig fætter med en masse humor😂. Imorgen går vi derind igen, og skal nok begge have Tun steak, og måske også prøve Happy Hour, det er nemlig en dag der på samme sted for 5 år siden er værd at fejre🥰

  • Camera: FC3582
  • Caption: default
  • Taken: 25 oktober, 2022

Skriv et svar