Det startede så godt, men endte skidt😔

30. Oktober 2022

Her hos Mowies har vi ikke morgenmad med, men de har et lækkert menu kort også med morgen retter. Da vi kom ned for at spise, havde de også et ekstra kort til dem der boede her, med 2 morgenmads tallerkner man kunne vælge imellem, og en drik, til kun 50000 indo-penge(25 kr). Vi tog en af hver, den ene var med frugt, youghurt, og 2 toast med smør og syltetøj. Den anden var med fallafel med rødbede paté, valgfrit æg og 2 toast. Susan fik en kaffe med mælk til, og Brian en lime juice. Alt var super lækkert, selv toastbrødet, det var ikke de hvide bløde nede fra netto, men hjemmelavet surdejsbrød🤩.

Bagefter gjorde vi os klar til at gå en tur, vi gik på tværs af øen af de små stier/veje, og da solen stod højest holdt vi drikke pause i skyggen på en flyde platform. Susan var blevet sulten, og vi var tæt på Pachamama, så vi gik derover for at spiste, en Banana blossom fish taco, en Granolabowl, en Lime soda, og en Gimger soda, blev bestilt og indtaget. Der blev også plads til en Tiramsu pudding og en Coldbrew coffee, men det var måske alligevel lige i overkanten.Tjeneren her er glad for at se os igen og igen, og da vi gik blev vi sendt afsted med et ‘see you tommorow😃’, der går nu nok et par dage før vi er tilbage🤫

Cola Pitstop
Pachamama lækkerier😍

På vej tilbage ville vi forbi og se hvordan det gik med vores ringe, men Susan fik det desværre pludseligt skidt, så vi skyndte os bare hjem. Vi kom forbi nogle lokale der stod og plukkede noget fra et træ, vi spurgte hvad det var, men de viste ikke hvad de hed på engelsk. Istedet gav de os et par af bærrene vi kunne smage, og fortalte at det var en form for indonesiske druer, de smagte også lidt sådan, og havde sten i midten som en oliven.

Højvande har flyttet rundt på visse ting.
Uprøvet delikatesse på lavt vand.

Tilbage på hotellet havde Susan det rigtig skidt, og kastede op resten af dagen, hver gang hun fik noget i maven, både af væske og kiks😔. Brian prøvede at gå ind til havnen og få fat i Pocari sweat og Yakult, i håb om det kunne hjælpe. Det hjælp dog ikke der store, så istedet gik vi tidligt i seng og håber på bedring imorgen🤞😴

  • Camera: motorola edge 20 lite
  • Taken: 30 oktober, 2022
  • Location: 0/0° 0/0′ 0/0″  0/0° 0/0′ 0/0″

Skriv et svar