Stadig ikke helt pĂ„ toppen😐

2. November 2022

Det gĂ„r mĂ„ske lidt fremad med Susan, men hun er stadig ikke helt pĂ„ toppen. Dagens program var derfor, en rolig dag og afslapning. Vi gik dog en tur ind til havnen, for at se om der kom folk ombord pĂ„ bĂ„dene til Bali, eller om de blev sejlet til Bangsal, Lombok med lokal bĂ„de. Det sĂ„,ud til at de fik lov til at gĂ„ ombord her fra Gili Air, men skulle sejle en tur over til Bangsal, inden turen gĂ„r til BaliđŸ€Ș. Vi spurgte ogsĂ„ hos BlueWater Express kontor, som fortalte at de var stĂ„et pĂ„ idag, men de viste ikke om de fĂžlgende dag,, mĂ„ske, mĂ„ske ikke?

Tilbage slappede vi lidt af pĂ„ terrasen, indtil det var tid til at gĂ„ ned for at se solnedgang. Vi sĂ„ der var nogle ude og surfe pĂ„ bĂžlgerne, sĂ„ Brian prĂžvede at sende dronen ud for at se om vi kunne filme det. Vi bliver aldrig trĂŠtte af at sidde og kigge ud over havet og se solens smukke lysshow, og vi blev hĂŠngende i mĂžrket, til det var blevet tid til aftensmaden. Inden sengetid, fik vi set lidt tv pĂ„ Ipad’en, og sĂ„ var den dag gĂ„et.

  • Camera: NIKON D3300
  • Taken: 3 november, 2022

Skriv et svar