Rejsedag – Destination Ubud, Bali.

5. November 2022

Vi vågnede begge tidligt, og begyndte at få et overblik over hvad vi skulle pakke. Efter et hurtigt bad, pakkede vi en smule, inden vi gik ned til morgenmad. Mens vi spiste sugede vi det sidste syn af det smukke vand. Vi fik pakket færdigt, og kom på toilettet så vi var rejse klar😉

Efter at have tjekket ud, gik vi de små 1000m ind til havnen. Vi ville gå på den italienske Café, men tjekkede først lige ind hos BlueWater Express, selvom kl. kun var ca. 10.30. Egentlig skulle vi først tjekke ind kl.11.35, men nu fik vi af vide vi skulle blive nær kontoret, og skulle over til Lombok med lokal båd lidt over 11🤔. Idag skulle alle med lokal både til Lombok, og havnen var rimelig kaotisk, nogle skulle selv have baggage med til Lombok, andre fik det transporteret direkte på båden, mens de selv først kunne komme ombord på Lombok. Vi skulle bare med lokal båden, og så sørgede BlueWater for vores bagagen, ligesom de også havde en guide med på lokal båden der skulle vise os på vej på Lombok 🙂. Kl. 12 kom vi afsted, så det var en længere ventetid end vi fik af vide, så vi kunne godt have nået en kop kaffe og en snegl😐

Mens vi venter, Gili Air færgeterminal.
Idag måtte de kun sætte folk af, men ikke modtage. Alle skulle en tur over Bangsal, Lombok før ombordstigning 🤯

Turen over til Lombok gik fint, sjovt pludselig at se biler🚘 for første gang i 4 uger😅. Vi kom af på en mole, uden at skulle helt på land, og fulgte vores guide lidt længer ud molen. Her ventede vi 10-15 min. inden hurtig båden til Bali kom. Når man kommer ombord får man en vand, der er rigtig sikkerheds orienterong, og Mentos bliver også tilbudt 🤩 Bortset fra kaos med lokal bådene forløb det alt ialt rimelig godt, BlueWater’s service er højere end hvad vi ellers har prøvet hernede 🙂.

Møde med civilisationen efter 4 uger
Molen i Bangsal, Lombok.

Turen forløb helt fint og roligt. Da vi ankom til Padang Bay holdt der en lille pickup, hvor de læssede bagagen op på, og vi skulle bekræfte at vores bagage var med. Derefter gik vi op til BlueWater’s kontor gennem havnen, men uden al den forvirring der plejer at være her🙂 På kontoret blev vi fordelt på busser efter hvor vi skulle køres hen. Alt foregik stille og roligt uden forvirring, og vi har aldrig kommet så hurtigt igennem havnen og afsted. Vi har virkelig været imponeret og den service BlueWater har vist, og syns virkelig de har været den smule ekstra værd🤗

Vel ankommet til Ubud fik vi tjekket ind på Japa suites and Villas, endnu en god oplevelse. Det ligger i anden række fra en befærdet vej, men herinde bagved er der helt ro, og hotellet er så fint🙂 Og værelset er stort og fint.

Receptionens fiskedam
Den ene pool

Efter at have pakket ud gik vi en tur ud i byen, for at se os lidt omkring. Hurtigt havnede vi på Atman Norish til et glædeligt og længe ventet gensyn med deres lækre rødbede kage 🍰🤩, en chia tiramisu blev det også til og et par kopper Café latte. Vi gik lidt mere rundt og blev lidt forskrækket og trætte af alt trafikken, lidt overvældet når man ikke har set en bil eller knallert i 4 uger 😂 Pludselig begyndte det at regne, først lidt, men snart kraftigere. Vi stod lidt i læ, men kunne fornemme at det nok blev længere varende, så vi skyndte os hen til den anden Atman Kafe og hang ud her. Først til lidt at drikke, og så en pizza til aftensmad. Regnen lettede lidt men stoppede ikke helt, men vi gik alligevel hjem til hotellet, godt trætte og klar til at gå til ro efter en lang dag.

Chia Pudding Tiramisu
Atman’s legendariske Rødbedekage
  • Camera: motorola edge 20 lite
  • Taken: 5 november, 2022

Skriv et svar