Dyt dyt – taxi taxi

6. November 2022

Vi havde sovet rimelig godt og nød, at der ikke var en moske som begyndte at kalde til bøn kl. 3 om natten. Det var så dejligt. Vi gik ned og bestilte morgenmad, som vi har med denne gang. Vi fik hotellets “signatur ret” som var kylling, karry og pocheret æg, en omgang Mie goreng, en smoothie Bowl, chia grød med mango, dejlig god kaffe og frisk ananasjuice. Og så var vi klar til Ubud – troede vi i hvertfald.

Men vi kom ikke ret langt, før vi blev stresset over larmen, trafikken, bilerne og knallerterne som dytter og dytter. Og nå ja, så lige alle dem som mener vi behøver en taxa. Og lige præcis deres taxa. For selvom vi siger nej tak til den ene, så spørger den næste selvfølgelig også. For vi havde måske ændret mening på de 2 sekunder og 3 meter, som ofte er i mellem dem so spøger. Puha, det kan godt sætte ens tålmodighed på prøve 😫. Men vi kom rundt og fik bla en super god smoothie hos et yoga sted, som hed Radiantly alive. Vi trængte til ro, så vi søgte lidt væk og det var rart. Bagefter fortsatte vi vores vandring og planlage at få en lille rødbedekage og kaffe inden vi gik tilbage til hotellet for at få lidt mere ro. Og endnu engang en fantastisk lækker kage at putte i munden. Desværre blev Susan skidt på vej tilbage, så hun gik i seng og sov. Men vi skulle jo også bare slappe af, så det var ok.

Om aften havde hun det bedre og vi gik ned for at købe nogle figurere som vi allerede havde kigget på i 2017 og egentlig gerne ville have haft købt. Men butikkens dankort terminal var i stykker, så vi måtte ind i myldret og kigge efter en atm og hæve penge. Vi måtte helt ind til paladset, så det var lidt af en tur. Men godt vi gjorde det, for da vi kom tilbage til butikken fik vi købt de sidste de havde. Hvor heldigt var det lige 😀. Vi fik også handlet lidt andre ting, bla en kogebog med vegetariske opskrifter fra nogle af Bali bedste vegetariske restauranter. Det glæder vi os til at komme hjem og afprøve.

Vi var efterhånden trætte og Brian kunne næsten ikke rumme mere støj og uro, så vi spiste på en hyggelig italiensk/fransk restaurant ikke langt fra hotellet. Vi fik risotto kugler, tunsteak og en god burger. Og derefter var det hjem, lukke øjne og ører og bare sove. Puha, det er virkelig hårdt at komme hertil efter 4 uger på Gili øerne. Det gør vi nok ikke en anden gang 🙁

Skriv et svar