På tur efter ro.

7. November 2022

Det har været en kæmpe omvæltning at komme fra 4 ugers trafik fri ferie til Ubud. Især Brian er ved at gå ude at sit gode skind, pga. alt larmen, så idag søgte vi efter ro og balance. Den danske familie vi snakkede med på Coco Republic, havde anbefalet nogle restauranter i udkanten af Ubud, så der gik vi ud idag. Vi fandt også den ene som hedder Alchemy, der var en restaurant på den ene side af vejen, og den anden havde de en yoga skala. Det så rigtig fint ud, men vi var for tidligt på den til rigtigt st være sultne, så istedet fik vi 2 fancy smoothies, og 3 forskellige små stykker kage/konfekt. Super lækkert, og vi er helt sikre på at deres mad også er lækker. Det blev dog ikke idag, men vi fik købt en vegansk kogebog mere😇. Vi gik lidt rundt i området derude, og kom ned ef nogle små hyggelige stier, og her også mere stille end Central Ubud🙂.

Alchemy Yoga shala
Alchemy

På vej retur var kl. ikke så mange endnu, så vi gik også et smut ud i rismarkerne til Pomegranata. Heri fik vi mango juice, og noget at spise, en gang hjemmelavet Taco med lækkert fyld, og en 9 spices curry. Mens vi spiste begyndte det at tordne og regne. Vi regnede med at det ville tage 20 min. tilbage til centrum, og at det blev mørkt ved 18 tiden, så der var tid til at vente med at gå. Så kunne vi jo også lige nå et par kopper kaffe og en Kokos panacotta😅. Imens stoppede regnen, så vi i tørvejr kunne gå tilbage til hotellet.

Pomegranate view
Frokost på Pomegranate

Til aften var vi ikke så sultne, så vi nøjedes med dessert😂. Altså vi måtte lige tage afsked med Atman’s rødbedekage, en gulerødkage fandt vi også plads til sammen med en kop Cafe latte. På vej tilbage fik vi bestilt en taxi til imorgen i en bod, her betalte man med det samme, og fik en voucher, så skal vi da ikke diskutere med en chauffør om prisen imorgen🙃. Inden vi gik til ro fik vi bestilt morgenmad til kl. 8.30 imorgen, man kan pre bestille på et whatsapp nr. her på hotellet, så er den klar når man kommer ned. Smart smart, godnat og slut fra Bali🫣

  • Camera: motorola edge 20 lite
  • Taken: 7 november, 2022
  • Location: 0/0° 0/0′ 0/0″  0/0° 0/0′ 0/0″

Skriv et svar