Tirsdag den 15. Oktober

Tirsdag, den 15. oktober
I dag gik vi ned til busstoppestedet og ventede på bussen til Krabi by. Vi havde stået der et godt stykke tid, da der kom en tuk tuk. Ikke en af de små, eller mellemstore, men en af de store, som dem på Koh Samui. Vi spurgte om han kørte til Krsbi by, og det sagde han ja til, så kørte med den derind. Vi gik rundt derinde i 3 – 4 timers tid, og var selvfølgelig også inde og få noget (lemonshake) at drikke, og senere en sandwich. Det er rigtigt, som Brian siger, derinde kan man få lov at gå i fred og ro, uden hele tiden, at blive antastet af diverse skræddere m.fl. Her i Ao Nang kan man kun gå nogenlunde i fred på den side af hovedgaden, hvor vores hotel ligger. På den modsatte side og nede på strandpromenaden er der konstant nogen, der prøver, at hive fat i dig.
Vi gik tilbage til det samme sted, hvor vi var stået af, og tog igen en tuc tuc, af samme slags, tilbage til Ao Nang. Nu har v lige drukket en kop kaffe, og vil så slappe af, indtil vi skal i bad, og klædes om til at gå ud og finde et sted at spise.
Vi gik hen til en større thai restaurent, som ligger her i nærheden af hotellet, og hvor vi har set, at der altid er mange mennesker inde og spise. Det er også god mad de havde, og også rimelige priser. Vi delte nen forret, og fik hver en hovedret og en lille chang, og det blev 410 bath, så det var da billigt.
Bagefter gik vi ned til den lille bar på hovedgadenog fik en cocktail. På vejen tilbage, var det meningen, at vi ville have gået ind på en bat, hvor der er live musik (reaggai), men vi gik bare hjem i stedet for, og fik en tynd romog cola. (det sidste af den halve flaske rom, vi købte, da vi kom til Ao Nang). Og så var den dag omme.

Skriv et svar