Onsdag, den 19. marts

Onsdag de 19. marts
Igen i dag har vi ligget ved stranden det meste af dagen. Vejret så ellers lidt truende ud, med nogle meget mørke skyer, men det blev ikke til regn, og solen kom da også frem, så det var dejligt nok.
Ved to tiden gik Susan og jeg op til bageren, for at købe nogle boller og ost til frokost, og så ville vi også gerne have haft nogle kanelsnegle, men desværre var der ingen snegle. Vi købte så nogle andre wienebrødsagtige ting.
Bagefter var vi lige forbi kineserbutikken og købe noget myggespray, og så gik vi tilbage til stranden.
Pludselig var der en tysker der begyndte at snakke noget om “ein schlange” og gik hen og kiggede under et budskads ved en Palme. Nogle af beostærene skrappere også op, og en anden mente også hun havde set noget. Personalet blev tilkaldt og de fik fat i en af gartnerne, som kom med en lang pind de have lavet noget af til at fange slangen. De fandt den også og den blev hurtigt fanget. Gartneren gik lidt væk fra stranden med den, men der var mange der gerne ville se den, så han stillede op til lidt fotografering.

Ved femtiden gik vi hjem og drak kaffe og spiste “wienerbrød”, hvorefter Susan og Brian gik hjem til dem selv.
Ved otte tiden gik vi ned og spiste på Ka-ti restaurent, og bageftef over på Tonsai og fik dessert, inden vi gik tilbage og sagde godnat.

20140324-203557.jpg

20140324-203621.jpg

20140324-203652.jpg

  • Taken: 19 marts, 2014
  • Location: 0° 0′ 0″ N 0° 0′ 0″ E

Skriv et svar