Søndag den 7. september

Hernede kan vi ikke finde noget skyr, så vi spiser quark om morgenen i stedet for. Efter morgenmaden gik vi ud for at handle, da vi ikke havde mere quark, og der var et par andre ting vi også skulle have, Vi ville så have været inde hos slagteren og købe noget hakket oksekød til hakkebøffer, men der var lukket om søndagen. Så ville vi gå hen til et supermarked lidt fra slagteren, men her var der også lukket om søndagen, så vi gik i stedet for hen i Hiper Dino, for der viste vi, at de også har kød der ikke er frosset.
Bagefter gik vi i Lidl og købte resten, at de ting vi skulle have (undtaget vand, for det vil vi ikke slæbe så langt). Så da vi var kommet hjem og havde fået pakket indkøbene ud og lagt på plads, måtte vi lige over i Spar, og købe 2 x 8 liter vand, inden vi lagde os ned i haven.
Efter et par timer blev det overskyet, og så satte vi os op på altanen, indtil vi skulle til at i bad og have lavet aftensmad. Vi fik hakkebøf med løg, en bagekartoffel og noget salat.
Da vi så havde fået vasket op og ryddet af vejen, gik vi en tur til centeret i San Augustin, men her var der ikke så meget at se på, for næsten alle butikker, undtaget barer og restauranter, var lukkede. Så gik vi bare tilbage og sad lidt ude på altanen og drak et glas saftevand, inden vi gik i seng.

Skriv et svar