Mandag den 8. og Tirsdag den 9.

Mandag den 8. september
I dag gik jeg ikke morgentur. I stedet for gik vi efter vi havde spist morgenmad. Vi gik ud til Sct. Augustin og tilbage gennem byen. På vejen tilbage var vi inde i centeret i Sct. Augustin og få en kop kaffe. Den svenske cafe vi plejer at komme på, havde ferie, så i stedet for var vi inde på en cafe lidt længere henne på samme etage. Hvor lagt vi , kunne jeg ikke se, for min Endomondo, virkede ikke fra starten. Min telefon låste faktisk helt fast, så jeg ingenting kunne gøre, men til sidst lykkedes det dog at få den slukket, selv om den ikke var meget for det.
Da vi var kommet tilbage, efter ca. 3 timers tid, lagde vi os nede i haven, indtil det blev gråvejr. Så gik vi op og fik en kop kaffe på altanen, inden vi skulle have aftensmad. Efter maden gik vi en tur ned ad strandpromenaden til alle butikkerne, restauranterne og barerne. Der var god gandgi den dernede. Henne for enden af strandpromenaden var der noget tysk underholdning.
Så gik vi tilbage og fik en rom og cola på altanen, inden vi gik i seng. Og det var så den dag.

Tirsdag den 9. september
I dag gik vi ud til den store tøjforretning , der ligge ude i nærheden af den store Spar. Her købte vi et par bluser til far uden ærmer. Bagefter handlede vi lidt ind i det store supermarked, der ligge nede under tøjforretningen.
Da vi var kommet tilbage til Los Angeles, var klokken efterhånden blevet omkring halv et, og så pakkede vi lige ud, og drak en kop kaffe, inden vi lagde os ned i haven. Der var meget varmt i dag. Vi var også en tur i poolen, som var omkring 30 grader. Betydeligt varmere end den er i marts måned.
Ved halv fem tiden, inviterede Mogens Gitte og Leo op til en kop kaffe. Og så sad vi og hyggede os på altanen. Nu er de så lige gået ned, og vi har fået vasket op. Så nu skal vi lige have et bad, inden vi skal til at lave lidt mad.

Skriv et svar