Rest lørdag, søndag, mandag og lidt tirsdag

Da klokke var blevet så mange, gad vi ikke lave så meget til aften, så vi spiste bare noget ristet brød med laks og en ostemad.
Så var vi henne og se om Gurli og Bent var kommet hjem, men det var de ikke endnu, så vi satte en lille seddel på Deres dør om t vi gav en rom og cola, en uso eller en øl. Det varede så heller ikke ret længe inden de kom herhen, og så sad vi en times tid på terrassen og hyggede os, indtil det var sengetid.

Søndag den. 13. september
I dag var det Halvmarathon dag, så efter morgenmaden var vi inde og finde Dr1live, og det så vi på, så længe de sendte, og bagefter var der et andet sted man kunne se videre, og samtidig fulgte vi med på appen, hvor vi kunne følge både Brian og Heidi, indtil de kom i mål.
Så slappede vi ellers af indtil det var tid til at gå i bad og gøre os i stand til at gå ud og spise.
Vi gik sammen med Gurli og Bent over på Casa Louis, hvor Mogens fik noget kyllingebryst med ananas, og vi tre andre fik sigøjner schnitzel. Og vi delte en flaske husets rødvin og to flasker vand.
På vej tilbage gik vi ind og spiste is, på den gode is cafè på hovedgaden. Og så var det også ved at være sengetid.

Mandag den. 14. september
Vi havde inviteret Gitte, Leo, Gurli og Bent på eftermiddagskaffe i dag klokken ca. 16, så efter morgenmaden, gik vi ud til det lokale supermarket og købte kage, nogle småkager og lidt chips mm. Vi købte også nogle øl og colaer, og noget sød mouserende vin, som vi havde prøvet før, og som vi syntes smagte godt.
Så da klokken var lidt i fire lånte vi Gurli og Bents bord og stole, og fik dækket op til kaffe og kage.
Vi havde købt en kage med noget citron mousse, og den smagte smadder godt. Vi havde også købt nogle blandede småkager, og selv om vi først satte dem ud, lige før vi satte os til bords, og de stod i skygge, var dem af dem der havde chokolade på, allerede smeltede.
Gitte havde taget en kande the med, og en pakke muffins med chokolade, så vi smovsede rigtigt.
Efter kaffen fik vi et glas vin, og lidt chips, lakridser og chokoladeknapper. Leo ville godt nok ikke have vin, for de skulle ud og køre en tur om aftenen, så han fik colaer, og Bent fik en øl.
Så sad vi og hyggede os til hen ved otte tiden, og så var der selvfølgelig ingen af os, der kunne spise aftensmad.
Mogens og jeg fik ryddet op og vasket op, og så gik vi en tur ned forbi Buenos Aires og derfra ned til strandpromenaden og hjem.
Så sad vi en lille halv times tid på terrassen inden vi gik i seng.

Tirsdag, den 15. september
I dag har jeg gået rigtigt meget.
Først min morgentur på ca. 5,7 km. og efter morgenmaden en tur på ca. 13,5 km, ud til fyrtårnet ad stranden, og hjem igen gennem byen og ad strandpromenaden, ude fra det hvide hotel Riu.
Så med det løse i løbet af dagen, næsten en halv Marathon.
Nu har vi så lige slappet af på solsengene et par timer inden eftermiddagskaffen, og bagefter måtte vi lige over i Spar efter en ny dunk vand. Det er nu den 5. otte liters dunk vi har gang i, ud over alle de små halv liters, vi køber undervejs, når vi er ude at gå. Så vi får drukket noget vand.
Gurli har lige spurgt om vi skulle ud og spise eller spise hjemme i dag. Vi spiser hjemme, mens de går ud og spiser. Det gør de jo hver dag.
Men de vil så gerne have, at vi kommer hen til dem bagefter, og får en rom og cola, og det har vi så sagt ja tak til.
Lige nu sidder vi bare på terrassen og nyder det. Solen er godt nok gemt bag nogle skyer, men vi har da alligevel 27 grader, så det er fint nok.
Nu ikke mere for idag.

En tanke om “Rest lørdag, søndag, mandag og lidt tirsdag”

Skriv et svar