Tirsdag fortsat og onsdag den 16.

15. september fortsat
Til aften spiste vi salat og kalkun skinke, og så gik vi en lille tur, inden vi gik hen til Gurli og Bent og fik en god nat rom og cola. Det vil sige Bent drak en øl, for han er ikke så meget for rom og cola.

Onsdag den 16. september
I dag ville vi have taget bussen til Pourto Mogan, sammen med Gurli og Bent. Men da Bent og jeg gik morgentur, snublede Bent og faldt, og slog sig temmelig meget. Det så ret slemt ud, men da det blev vasket og renset, var det heldigvis mest hudafskrabninger. Han havde også slået skulderen og havde også en ordentlig skramme oppe ved højre tinding, men heldigvis ikke noget der var brækket. Så vi blev i stedet for hjemme, så han kunne slappe af i stedet for, og så må vi jo se om vi kommer derind en anden dag.
I dag er der rejst 2 par, og der er ikke kommet nogen nye, så nu er der 4 lejligheder der står tomme. Så nu er vi spændt på om der kommer nye på næste onsdag, når der foruden Gurli og Bent er 4 andre hold der rejser. For hvis der ikke kommer nogle nye, er det kun os og Gitte og Leo der er tilbage, og Gitte og Leo rejser fredag eller lørdag, så måske skal vi være helt alene de sidste 4 – 5 dage. Det vil jo være lidt kedeligt. Men nu må vi se.
Mogens og jeg gik en tur ind til Fernando Centeret, og var også i Hiper Dino i Bella Vista centeret. Vi købte en æske chokolade til Bent, for han er jo glad for søde sager. På vejen hjem var vi inde og drikke en cafe latte på en lille cafe.
Da vi var kommet tilbage, var vi lige henne og se til ham. Han sagde at det gik fint. Hans skulder var vist det der var mest ømt. Vi havde taget et glas uso med hen til dem, som vi drak sammen med dem, inden vi gik hen til os selv, og spiste lidt sent frokost.
Så slappede vi af et par timer, indtil vi fik en kop eftermiddagskaffe.
Ved syvtiden gik vi i bad, inden vi spiste Bagekartofler, Surimi og blandet salat.
Så gik vi en lille tur, og satte os bagefter ud på terrassen og spillede Uno indtil det var sengetid. Inden vi gik i seng, var vi lige igen henne og høre til Bent. Han sagde han havde det fint, og de havde også været ude og gå en lille tur, efter at de havde spist. Jeg sagde til ham, at jeg ikke vil have ham med ud at gå de næste par dage. Men det tror jeg heller ikke han lige har lyst til, efter den omgang.

Skriv et svar