Den 17., 18., 19. og lidt den 20. september

Torsdag den 17. september
I dag startede vejret med skyfrit og sol, så vi gik en tur på stranden efter morgenmaden. Jeg havde købt morgenbrød med hjem til Gurli og Bent på vejen hjem fra morgenturen, så lige inden vi gik, kom Bent hen og sagde, at han ingen småpenge havde, men at jeg nok skulle få penge fra morgenbrødet senere. Jeg sagde, at han bare kunne tage det roligt, for jeg var ikke nervøs for ikke at få pengene af ham. Han har det heldigvis godt efter omstændighederne. Hans skylder er lidt øm, og han har også fået et blåt øje. Så det skal han nok høre for, når han kommer hjem. Han sagde han havde sovet godt, så han var heldigvis sluppet billigt, selv om det så slemt ud.
Vi lagde os ned på den del af stranden, som ligger lige neden for hotellet. Her lå si så til ved halv tre tiden. Vi var også et par gange i vandet, men det var koldt.
Så gik vi hjem og lavede en kop kaffe. Bagefter tog Mogens sig en lur indenfor, medens jeg sad udenfor og hæklede.
Til aften spiste vi laks med lidt salat og kartoffelpandekage til.
Bagefter gik vi en tur og sluttede dagen med at få en god nat drink, henne hos Gurli og Bent.

Fredag den 18. september
I dag fik jeg ikke gået morgentur, for jeg havde sovet længere end jeg plejer. Så jeg nøjedes med at lave lidt gymnastik inden vi spiste morgenmad. Det gjorde nu heller ikke så meget, at jeg ikke gik morgentur, for efter morgenmaden, gik Mogens og jeg en lang tur (ca. 9 km) ud til San Augustin, gennem byen derud og ad strandpromenaden hjem. Så det var OK. På vejen tilbage mødte vi Gitte og Leo på strandpromenaden lige efter Tropical Centeret. De skulle have været ude at gå, men Leo gad ikke, så de sad bare på kanten og nød solen. Så fulgtes vi med dem hjem.
Så tog vi os en kop kaffe, og slappe ellers bare af, indtil vi skulle i bad og gøre os i stand til at tage ud og spise i Amadores, sammen med Gitte og Leo.
Vi mødtes klokken syv, og gik så hen til Bus terminalen og tog en taxa ud til Amadores. Gitte kan jo spansk, så han sad og talte med chaufføren hele vejen derud.
Da vi kom til restauranten, blev vi modtaget med knus og kindkys. Så det var meget fornemt. Da vi havde sat os, kom tjeneren med en lille toast med noget salat på, som en appetizer. Så bestilte vi Rødvin og noget vand.
Så spiste vi først hvidløgsbrød med ost, og bagefter nogle lækre grillbøffer på 250 gr., med canariske kartofler og nogle grøntsager. Det smagte dejligt, og bøfferne var meget møre, så rigtigt lækkert.
Bagefter kom tjeneren med dessert kortet, og spurgte også om vi skulle have kaffe, men vi syntes, at vi var så mætte, så vi skulle ikke have mere.
Da vi bad om regningen, spurgte de, om vi ville have Baileys, Brandy eller Honningrom. Mogens og jeg fik hver et stort glas med Baileys og Gitte og Leo hver et stort glas honningrom.
Så gik vi hen og tog en taxa tilbage til Tropicalcenteret, hvor vi gik ind og fik en god nat drink, inden vi gik hjem i seng. Det havde været en rigtig hyggelig aften.

Lørdag den 9. september
Vi havde aftalt med Gurli og Bent, at vi mødtes ca. klokken 9:45 og gik hen og tog en bus til Pourto Mogan. Den direkte bus kører kun Mandag til Fredag, så vi skulle igen med linie 33 via Pourto Rico. Man bliver så sløv, når man kører med bussen, for det tager ca. 5 kvarter at køre dertil, når man skal over Pouro Rico. Nå, men vi har jo ikke noget vi skal nå, så det er jo OK.
Gurli og Bent havde ikke været i Pourto Mogan før, så det var nyt for dem. Bent var meget betaget at alle blomsterne, der lige som danne bro hen over de smalle gader. Vi gik en tur over gennem havnen og tilbage igen. Så var vi inde et sted, hvor Gurli og Bent spiste lidt frokost, meden Mogens og jeg var meget usunde, og bestilte cafe latte og kage. Mogens fik en Baileys cheese cake og jeg fik en hvid chokoladekage med toblerone. Nøj, hvor de smagte godt, men hvor var vi proppede, da vi gik derfra.
Så gik vi lidt rundt i de små gade, og bagefter en tur over langs strandpromenaden, og inden vi gik tilbage og tog bussen, var vi inde og få en lille øl. På vejen hjem sad vi så og døsede lidt ind i mellem, for man bliver træt, når man sådan går og dasker rundt. Men det var en hyggelig tur, og det tror jeg osgå, at Gurli og Bent syntes.
I Pouto Mogan havde solen skinnet hele tiden, men hjemme på hotellet havde det været gråvejr og overskyet fra omkring middagstid.
Vi drak en kom kaffe og så satte Mogens sig i en stol og små sov, medens jeg gik en tur i Spar og købte en citron, så jeg kunne lave noget Humus. Bagefter sad jeg og hæklede lidt, indtil det var ved at være til til aftensmaden.
Brian ringede til os, så vi fik lige talt lidt med ham og Susan. De skulle også til at spise, og havde haft gang i både grill og røgovn, og det så lækkert ud, det de skulle have.
Vi spiste brød, Humus, majs og noget kalkun skinke, som jeg lige havde vendt på panden.
Bagefter gik vi en lille tur, men ikke ret langt, og da vi var tilbage igen, spurgte Mogens, om vi skulle ud og sidde på terrassen eller om vi skulle gå tidligt i seng. Vi valgte, at gå tidligt i seng, selv om klokken kun var omkring kvarter i ti, men vi var så trætte.

Søndag, den 20. september
Selv om vi var gået tidligt i seng, sov jeg alligevel en halv time længere end jeg plejer. Så jeg har været meget træt. Det betød, at jeg kortede mit gymnastik program lidt ned, så jeg kunne nå at gå min morgentur, og tage morgenbrød med på tilbagevejen. Da jeg var tilbage, sov Mogens stadig, men han vågnede, da jeg lukkede døren, så han havde også været meget træt.
Vejret ser dejligt ud i dag, så vi håber, at kunne ligge i solen i dag. Medens vi spiste morgenmad, var det næsten vindstille, men da vi havde vaske op, var det begyndt at blæse ret kraftigt, så vi går ikke til stranden, men bliver her på hotellet. Det er jo også meget godt, for nu har jeg så fået skrevet lidt i dagbogen, og vil så lige lægge det ind på hjemmesiden, så nu ikke mere for denne gang.

Skriv et svar