rest søndag, plus mandag og tirsdag 21.og 22. september

Om eftermiddagen var vi henne hos Gurli og Bent og fik en Rom og Cola, d.v.s. Bent drak Uso, da han jo ikke er så glad for Ram og Coal.
Om aftenen gik vi alle fire ud til centeret i San Augustin og spiste på en billig restaurant, hvor man kan få hvidløgsbrød, salat, hovedret, dessert eller irsk kaffe, og vin, øl eller sodavand for ,50 Euro, og det smager OK. Så det fik vi.
Vi var hjemme ved ti-tiden, men da vi var trætte, gik vi i seng.

Mandag, den 21. september
Efter morgenmaden gik vi ud og handlede, Vi var i mange forskellige butikker, for at se efter et æggebæger, da jeg havde tabt et en dag, og da det var af porcelæn og det faldt ned på stengulvet, gik det selvfølgelig i stykker. Men vi kunne ikke finde nogen magen til, så vi må bare sige til Gloria, at vi har smadret det, og så betale for det.
Da vi kom tilbage ved halv et tiden, slappede Mogens af i solen, medens jeg fik hæklet mini Pluto færdig, og syet den sammen.
Senere kom Gurli og Bent herhen og fik et glas mouserende vin. Bent fik dog en øl.
Om aftenen bagte jeg pandebrød, , som vi spiste sammen med Kødsovs, Tomater og løg og hvidløg stegt på panden.
Bagefter gik vi en lille tur og var i Spar og hente en dunk vand.
Så satte vi os lidt ude på terrassen inden vi gik i seng.

Tirsdag den 22. september
Da jeg stod op, lynede og tordnede det. Det var nogle ordentlige lysglimt, der kom. Bragene var ikke så højr, så det var nok langt væk. Da jeg skulle til at gå min morgentur, kom regnen også. Så jeg gik i stedet for i seng igen, og lå der en halv times tid, inden jeg stod op igen, og for en gangs skyld lavede morgenmad, med blødkogte æg. Normalt er det jo altid Mogens der ordner morgenmaden, medens jeg er ude at gå.
Da det holdt op med at regne igen, gik vi en tur. Ud til det Hvide Riu Hotel og tilbage igen. Vi var ret heldige, for vi var næsten lige kommet hjem, da det igen begyndte at regne. Senere klarede det dog op, og blev rigtigt flot i løbet af eftermiddagen.
Klokken halv fire kom Gurli og Bent hen og fik Kaffe. Bagefter fik vi et glas vin, og inden de gik, aftalte vi, at ødes klokken halv otte og gå ud og spise sammen, da det nu var den sidste aften, de var her. Vi havde sagt, at nu kunde Bent finde ud af, hvor vi skulle spise, for de andre gange vi havde spist sammen, var det os der havde foreslået, hvor vi skulle hen.
Bent havde så set et sted ned på strand promenaden, der så godt ud, og som aftenen før havde været helt fyldt, så han regnede med, at det var god mad, de havde.
Så vi gik derned, og Mogens og jeg fik noget oksemørbrad. Mogens med mexikanersovs og jeg med noget Gorgenzola sovs.Det var godt. Rigtigt mørt. Bent og Gurli fik noget svinekød med champignonssovs. Det var også godt sagde de. Vi fik alle ris og pommes Frites til (vi havde glemt at spørge om vi kunne få en anden slags kartofler). Det var nogle pæne store portioner, så vi var meget mætte, da vi gik derfra.
Så gik vi en tur ud til enden af promenaden med forretninger og barer, og stod lidt og hørte på noget musik, inden vi gik hjem igen. Som afslutning på aftenen, var vi henne hos Gurli og Bent og fik en Godnat rom og cola.

Skriv et svar