Farvel til Island 25. Februar 

Efter at have spist morgenmad og fået pakket det sidste, chekede vi ud fra 22 Hill hotel, et fint hotel til prisen som godt nok ligge i et lidt sjovt kvarter. Vi spurgte i receptionen om der var noget at se i keflavik by, som er deromkring lufthavnen ligge, men det mente receptionisten ikke rigtig der var. Det er vist en gammel amerikansk base by, der var dog et vikinge museum. Vi valgte i stedet at køre over i Kringla, som er et stort indkøbscenter vi har kørt forbi en del gange. Vi osede lidt rundt en times tid, og fik købt en hue og nogle luffer til Susan, og fik at vide at vi kunne få momsen retur i taxfree refund i lufthavnen👍😃. Derefter gik turen mod Keflavik for at returnere bilen, kun lige afbrudt af en optankning da den skulle returnere fuld. Ialt ca. 550 km. var det blevet til, og med alt det vi havde set var ca. 810 kr. i leje billigt. Bilen blev grundigt efterset og alt var iorden, og vi blev kørt til lufthavnen af 2 ansatte fra biludlejningen. De var begge fra Litauen, den ene var ny på Island, den anden havde været der i 7 år. Han fortalte at de havde set nordlys og taget nogle flotte billeder igår aftes i Vik, men der måtte vi jo slet ikke køre hen men ærgerligt vi ikke fik set noget igår.

Nu sidder vi så og venter i lufthavnen. Flyet er ca. 1 time forsinket. Ferien er desværre slut😟. Men mon ikke vi kommer herop igen🤗??