Tirsdag, Onsdag og Torsdag 23.-25.

Tirsdag og onsdag, den 23. og 24.Februar

Så kom dagen endelig, hvor vi skulle afsted til varmen.

Vi havde fået pakket kufferterne om mandagen, så vi var næsten klare til afgang, efter vi havde spist morgenmad, ryddet op efter den, og tømt skraldebøtte, toiletbøtter og papirkurv.

Det var meningen, at vi skulle gå hjemmefra lidt i elleve, men da vi var parate ca. kvarter over ti, synes vi lige så godt, at vi kunne tage afsted, for så havde vi jo bare lidt ekstra tid i lufthavnen.

Da vi kom til lufthavnen kunne vi ikke finde Emiraterne på selv indtjekningen, så vi gik i stedet for hen til skrankerne, og her fik vi så også at vide,at de slet ikke kom på maskinerne, hvor vi selv kunne tjekke ind. Der var ikke mange kunder ved skrankerne, så vi kom til med det samme, og kom også nogenlunde hurtigt igennem sikkerhedskontrollen.

Far måtte åbne sin håndbagage, for der var åbenbart noget i den, som de ikke rigtigt kunne se hvad var, så den blev gennemgået. Men der var nu ikke noget, han ikke måtte have med.

Indenfor var vi lige henne og købe at par solbriller til far, og gik derefter ned til Tiger butikken for at købe noget vand. Det kunne vi bare ikke købe der, for butikken var der ikke mere.

Så gik vi stedet for ud mod gate C 39, hvor vi skulle flyve fra, og på vejen derud var vi inde og købe blade og vand i en af de store kiosker.

Ude ved gaten trak vi en Latte, som vi drak, og så ventede vi ellers bare til der var indtjekning.
Vi kom afsted nogenlunde til tiden. Det var en kæmpe flyver i to etager. Og så var det bare derudaf mod Dubai, en flyvetur på omkring 6 1/2 time. Undervejs fik vi serveret mad og drikke, samt kaffe. Maden var ret god. Fra fik en kyllingeret og jeg fik noget Lam, og begge dele smagte rigtigt godt.
Det eneste der var lidt underligt var, at de først kom men drikkevarer, længe efter vi havde fået maden. Men ellers var alt godt. Der var også en dejlig kage, som vi gemte til kaffen.
Senere kom de også med et lille bæger vanilleis is til os.

Vi landede i Dubai omkring kl. 20:45 DK-tid (23:45 Dubai tid). Og så skulle vi flyve videre omkring kl. 03:30 Dubai tid. Da vi jo havde god tid (omkring 3timer og 45 minutter) gik vi en tur rundt i lufthavnen, og var også inde og købe en flaske vand, og på en cafe og få en Latte med en crossant til, inden vi fandt hen til den gate vi skulle flyve videre fra. Her sad vi så og ventede en halv times tid, inden vi blev lukket ned i en anden ventesal, hvor vi så skulle vente ca.en halv times tid mere.

Denne flyver var lige så stor, som den vi var med fra Kastrup, og den var næsten helt fyldt op. På vejen fra Kastrup var der ikke fyldt op, så der havde vi tre sæder for os selv. På vejen fra Dubai sad vi ikke helt ved siden af hinanden, men på hver sin side af en gang, og hvor rækkerne var lidt forskudt, men det var OK.

Flyveturen var her omkring 6 timer, men vi landede et kvarters tid før vi skulle være landet. Klokken var nu lidt over tolv onsdag middag Thai tid (d.v.s. Lidt over seks onsdag morgen DK tid).

På vejen fik vi serveret morgenmad. Juice, frugt og så kunne vi vælge mellem omelet og noget chili kylling med ris, medgive og grøntsager. Vi prøvede kyllingen, men det fortrød vi, for det var nogle mærkelige kyllingestykker, men saucen og risene var gode nok.

Da vi skulle gennem immigrationen i Bangkok, var vi først gået ind et forkert sted, så vi måtte ud igen og længere hen af gangen. Men vi fandt det da til sidst og der var som sædvanligt tusindvis af mennesker, der skulle igennem. Men det gik nu nogenlunde hurtigt ift, alle de mennesker der var.

Så skulle vi hen til bagagebåndene og det var selvfølgelig det bånd, der lå længst væk fra der hvor vi kom igennem immigrationen. Men til gengæld kom vores kufferter meget hurtigt, efter vi var nået derhen.

Så skyndte vi os ned til bussen, for klokken var Lie ti minutter i halv to, og der skulle køre en bus klokken halv to, men da vi kom derhen, stod der, at næste bus var kl. 17:30, og da jeg spurgte fik jeg at vide at alle dem inden var besatte.

En Taxa måtte så være løsningen, så vi gik hen og spurgte en der stod der hvor man bestilte taxaerne om, hvad det ca. ville koste, at køre til Hua Hin. Han mente omkring 2500 Bath, altså omkring 500 kr. Det sagde vi så ja til, men da taxaen kom, sagde chaufføren 3.500 Bath, men det sagde vi så var OK. Jeg må indrømme, at det også er meget billigt, når det er en køretur på over tre timer, Så der kan da ikke være overskud på sådan en tur, når chaufføren igen skal bruge over tre timer for at komme tilbage igen. Benzin og bil koster jo også noget, så det var faktisk billigt, og også nemmest for os.

Da vi endelig var fremme ved det lejlighedskompleks, hvor vi skal bo, var vi ret trætte. Men vi fik pakket ud, fik lige et brusebad og noget lettere tøj på og gik så hen og handlede i Hua Hin Market Village, som er et stort forretningseventyr, med en masse forskellige butikker (her i blandt et stort supermarked), som ligger 2-3 kilometer herfra hvor vi bor. Her fik vi købt lidt forskelligt til morgenmad, dog ikke brød, for det ville vi have fra det tyske bageri, som vi gik forbi på vejen.
Så gik vi tilbage til lejligheden med varerne, og nu var klokken efterhånden blevet omkring halv ni, og mange af de små gadekøkkener som vi var gået forbi, var ved at lukke. Så vi skyndte os, at pakke varerne ud, og så gå hen til det første gadekøkken, der endnu var åbent, og spise lidt der.
Her fik vi Panangkylling med ris, og delte en stor Leo til. Det smagte dejligt. Derefter gik vi hjem, og da klokken efterhånden ar blevet halv ti og vi var meget trætte (jeg havde slet ikke fået sovet undervejs, mens far fik en lille lur fra Dubai til Bangkok) gik vi i seng og sov, men blev vækket af min telefon kokken to, med et opkald fra et ukendt nummer. Så fik jeg sat den på lydløs, og sov så videre.

Torsdag den 25. Februar

Vi sov til omkring klokken 9, så vi havde været meget trætte. Så fik vi lige gjort os i stand, og gik hen til det tyske bageri og købte rugbrød og nogle boller, og gik så hjem og lavede kaffe og kogte æg til morgenmaden. Det er vist første gang, at vi først spiser morgenmad klokken 11 om formiddagen, men det blev klokken altså i dag, inden vi fik sat os til bords.

Efter vi havde ryddet op og vasket op fra morgenmaden gik vi en lang tur. Vi gik ned af den første lille sidegade vi mødte, og kom ned til banen og en lille flod. Så gik tilbage af den næste sidegade, og ned af den tredje sidegade igen, så vi igen kom ned til banen og floden. Så gik vi langs med floden et godt stykke inden vi gik tilbage til Hovedgaden. Da vi kom til et sted, hvor vi kunne komme over gaden, gik vi over på den anden side, og gik så ned af en sidegade derovre, som førte ned til stranden. Nede på stranden gik vi hen til der, hvor vi for nogle år siden, gik hen til. Der var mange mennesker på stranden, hele vejen derhen. Så mange mennesker var der slet ikke sidst vi var hernede. Vi gik så op til hovedvejen igen, og over på den side af vejen hvor vi bor, og da det var lige ved det store center, hvor vi havde handler i går aftes, gik vi lige derind igen, inden vi gik hjem og fik kaffe og lidt frokost (klokken 17:00). Undervejs havde vi bare drukket. Flasker vand.

Så var benene altså også trætte. Mogens lagde sig lidt, medens jeg nu har skrevet lidt til dagbogen. Nu er klokken efterhånden blevet 19:10 og Mogens er gået i bad, så jeg vil også lige tage et bad, inden vi skal hen og have en gang fodmassage, og bagefter finde et sted og spise.
Så nu ikke mere lige nu.