Søndag den 26. Og mandag den 27. Februar

Søndag den 26. Februar
Som sædvanligt morgentur på stranden og hjem og i bad inden morgenmaden. Næsten det samme til morgenmad hver dag, Mogens spiser hver morgen 2 spejlæg stegt på begge sider, med en Skive skinke og nogle gange er der også lidt grøntsager ved siden af. Det skulle også være lidt bacon og 2 pølser, men dem beder vi om at blive fri for. 2 skiver toastbrød, det ene fint og det andet lidt groft, 1 pakke smør og en pakke marmelade, 2 små stk. Ananas og 2 små skiver vandmelon. Jeg skifter lidt mellem omelet, spejlæg, røræg og. Ris med spejlæg. Ellers restern det samme Sam Mogens. For det mester tager jeg toastbrødet med hjem, og det spiser vi så til frokost, sammen med yoghurt, og noget rugbrød, vi har købt, hos den tyske bager.
Efter morgenmaden gik i ned til banen og over på den anden side, og ud til der hvor vi boede sidste år. På vejen hjemad af hovedvejen var vi inde i det nye Blueport center og købe et nyt skær til Mogens’ barber maskine. Det kostede 1700 bath, men det nytter jo ikke noget med et skær der river, og det nye skær er godt og river ikke. Bagefter fik vi ind og fik en kop latte og en Breschel (kringle) som vi delte, og så gik vi hjem.
Vi spiste frokost ude på terrassen, og gik så hen ved poolen og lagde os. Mogens i solen og jeg under en parasol, da jeg stadig kunne mærke, at jeg havde fået lidt for meget sol, forleden dag, nede på stranden.
Om aftenen var vi henne og få massage, og spiste på vores sædvanlige restaurant. Jeg fik kokosmælkesuppe og Mogens fik stegte ris med kylling. Altid god mad på Pizza restauranten.
Så gik vi hjem og sad på terrassen til vi gik i seng.

Mandag den 27.
I dag sprang jeg morgenture over, for vi ville gå ud til færgelejet, hvor færgen til Pattaya sejler fra, og da jeg regner med, at det er en længere tur, ville jeg spare lidt på benene.
Så eftermorgenmaden gik vi afsted. På vejen mødte vi Mettes forældre og hendes faster og onkel. Dem stod vi så lige og snakkede lidt med. De var på vej ind til byen for evt. Lige at handle lidt. De rejse hjem på lørdag.
Lidt længere ude mødte vi den mand, som bor i samme kompleks som Mettes forældre, og som havde isst os, hvor de boede. Han stoppede os og spurgte, om vi havde fået mødt dem, og det havde vi jo. Så det var jo godt nok. Mogens spurgte ham,, hvor længe de skulle være her, men de skulle hjem om aftenen, så havde de været her i 7 uger. Så vi sagde pænt god tur hjemad inden vi gik videre.
Lidt længere ude var vi inde på en cafe og få en cafe latte. Vi havdeogså været på den cae sidste år. En lille hyggelig cafe med kun 3 -4 borde, og som lavede nogle dejlige cafe latte. (Ingen kage, kun latte).
Så gik vi videre og nåede da også færgelejet. Der var dog ingen færge. Prisen pr.person på økonomiklasse 999 bath. Det synes vi er lidt dyrt. Men det gjorde nu ikke noget, og vi skal ikke til Pattaya.
Vi kunne se over til abebjerget, og også se nogle aber ser sprang rundt på hustagene. Efter at have gået lidt rundt der, gik vi hjemad. Efterhånden som vi nærmede os vores hotel, kunne vi godt mærke, at benene blev tungere og tungere. Det er ikke fordi det var så langt, men nok mere det, at man bare dasker afsted. Turen var ca. 12 km. I alt.
Så slappede vi lid af på terrassen, og gik også ind og sov lidt, inden vi ved firetiden lagde og henne ved poolen.
Da der ikke var mere sol ved poolen, gik vi tilbage og drak kaffe ude på terrassen. Brian ringede og sagde, at der var billige overnatninger på Bali i Ubud, hvor vi nok ville både begynde og afslutte Balituren, og spurgte om de skulle bestille. Det synes vi var en god ide, så det bestilte de. Så er det på plads.
Efter vi havde fået et brusebad og gjort os lidt i stand, gik vi igen ned til vores sædvanlige restaurant. Her fik vi en stor Leo, Noget Kyllinge oste tapas og en pizza Bolonaise, som vi delte. Det er vist ikke rigtigt stavet.
Bagefter gik vi hen i Market Village på McDonnald og købte en is, og satte os og hørte lidt på musikken. Vi havde set, at der skulle være Elwis, Tom Jones og en til. Medens vi sad der, var det nu et par piger der sang, bl.a. Nogle ABBA melodier. Der var sat en masse stole og borde op, og en masse boder med forskelligt mad om Chang Øl, som der var flere der købte store beholdere af, ligesom man nogle gange kan købe i bowling centrene derhjemme.
Det var nu meget hyggeligt at sidde der lidt og høre på musikken, og se det leben der var der.
Det er der vist igen i aften.
Så gik vi hjem og tog en whisky og cola inden vi gik i seng.

Skriv et svar