Tirsdag, onsdag og torsdag 28/2 – 2/3

Tirsdag den 28. Februar
Efter morgenmaden gik vi en tur ind til byen. På vejen var vi inde og se på en chokoladefabrik, hvor de solgte forskelligt chokolade, og der var en cafe, hvor man kunne købe noget af drikke. Vi gik nu bare rundt og kiggede, men købte ingenting,
Så gik vi videre ind til byen og rundt derinde. På et tidspunkt gik vi ind på en finsk Cafe og købte hver en latte. Det vil sige det var bare en kop kaffe med mælk til vi fik, for damen forstod åbenbart ikke, hvad det var vi gerne ville have.
Her kom vi i snak med en dansk mand, der også sad og drak kaffe. Det viste sig, at han var fra Ballerup og at han havde noget med BSF at gøre. Men han kendte ikke lige Mille og Max, selv om han havde været der i mange år. Til gengæld kender han Folke Larsen, og Henrik og hans bror Brian. Han spiller golf i Smørum, men han sagde også, at han i tidernes morgen havde trænet både Henrik og Brian. Det synes vi var meget sjovt. Da vi gik videre, var vi inde på toilettet på City Beach Hotel, som vi boede på, for nogle år siden. Og så gik vi hjem igen.
Vi spiste lidt frokost og lagde os henne ved poolen et par timerSå gik vi tilbage og drak en kop kaffe, inden vi gik i bad og gjorde os klar til aftenen. Jeg er desværre blevet snottet, så næsen løber hele tiden. Det er så irriterende.
Vi havde samlet noget vasketøj sammen, som vi gik hen og afleverede, inden vi gik over for at få massage.
Jeg ville bare have fodmassage, når nu næsen løb hele tiden, men Mogens fik sin oliemassage. Bagefter gik vi hen og spiste på vores sædvanlige restaurant. Vi fik hvidløgsbrød, Kylling oste tapas, stegte ris m/kylling og kokussuppe med kylling, og dertil 2 diæt colaer.
På vej tilbage stoppede vi op, og stod lidt og hørte på musikken, ovre på Market Village. Det var en mand der sang Elwis og Tom Jones melodier, men vi har hørt det bedre. Han var meget krukket og selvglad, og der var da også en del der dansede til hans musik.
Så gik vi hjem og tog en whisky og cola til at sove på. Men vi sov nu ikke så godt om natten, for her var meget varmt. Vi havde sat aircondition på 27 grader pga min forkølelse, men det var alt for varmt, så det gør vi ikke mere.

Onsdag den 1. Marts
I dag sprang jeg morgenturen over, da jeg er lidt ør i hovedet af alt det snot. I stedet satte jeg mig op i sengen og hæklede lidt, indtil Mogens vågnede. Så stod vi op og gik hen og fik morgenmad. Her er meget stille på hotellet. Vi tror ikke her er ret mange gæster mere.
Efter morgenmaden gik vi over i Market Village og gik rundt et par timer. Vi fik købt nogle shorts og en bluse uden ærmer til Mogens, og jeg fik købt et stativ til min telefon op til soveværelset.
Bagefter gik vi hen til McDonnald og fik kaffe. Det er 4. Gang på denne ferie, at vi har været på McDonnald. 2 gange og spise is, og 2 gange og drikke kaffe. Vi havde købt nogle små donuts ved en donutsbar, og dem spiste vi til vores kaffe. Det må man nok ikke, men vi sad udenfor, så der var ingen der kunne se det.
Bagefter gik vi hjem og ved totiden, gik vi hen og lagde os ved poolen. På et tidspunkt gik jeg hjem og hentede en rugbrødsmad og noge yoghurt til os, som vi satte os i skyggen og spiste.
Da vi havde spist, gik jeg tilbage til værelset og lagde mig en times tid. Jeg er stadig noget ør i hovedet af forkølelsen. Mogens blev liggende ved poolen imens. Nu vil vi drikke en kop kaffe, inden vi skal til at i bad.
Vi blev enige om, a vi bare ville gå over og købe noget frugt og yoghurt, og spise det herhjemme på terrassen. Så da vi havde været i bad og prøvet at gøres os pæne, gik vi over i supermarkedet i Market Village for at købe lidt forskelligt. Jeg fandt 2 bluser, som jeg gerne ville have, men der var ikke så meget frugt, som vi havde regnet med. Vi ville gerne have haft nogle jordbær og noget pomelo, men det var der ikke noget af. Vi købte så nogle bananer og en halv melon og noget yoghurt, og Mogens fandt også en pose med små vafler (til dessert). Jeg havde set henne ved madmarkedet, at der var et sted, man kunne købe mango sticky Rice til 60 bath, så det ville jeg gerne have, meeen da vi kom derhen var det udsolgt. Så det må blive en anden dag. Vi købte også en god bolle inde hos bageren, som ligger lige ved siden af supermarkedet.
Da vi kom hjem, dækkede vi op ude på terrassen, og sad der og spiste.
Bagefter sad vi og så lidt på vores telefoner, om der var sket noget nyt. Vi gik nogenlunde tidligt i seng (lidt over kl. 22) for jeg var træt og stadig ikke helt frisk.

Torsdag den 2. Marts.
Hurra, i dag har jeg det meget bedre. Så jeg tod op lidt i syv og gik morgentur, Dejligt.
Da jeg kom tilbage til værelset, var Mogens oppe, så efter et hurtigt bad, gik vi hen og spiste vores sædvanlige morgenmad.
Senere gik vi igen tur. Ud til hvor vi boede sidste år, og længere ud, af en anden hovedvej end den vi bor på. Der var nu ikke så meget at se, så da vi havde gået ca. 6 km. gik vi over mod vandet. Vi kom forbi den lille cafe vi havde drukket kaffe på forleden dag. Så der gik vi ind igen, og her fik Mogens nypresset æblejuice og en cafe latte, jeg fik en mango smoothies og så delte vi en gang pandekager med frisk frugt og blåbæris. Vi fik også to små glas vand. Og så var vi fyldt godt op. Så det var godt, at vi havde et pænt stykke vej hjem, så vi kunne få gået nogle af kalorierne af os.
Da vi var kommet hjem, havde vi gået ca. 10,5 km.
Så pakkede vi håndklæder mm. Og gik til stranden et par timer.
Ved firetiden gik vi hjem og drak kaffe, og spiste hver en yoghurt. (Yoghurt hver dag for mavens skyld, udover mavepillerne). Derefter sad vi bare og slappede af, indtil det igen var tid til bad mm.
Nu sidder jeg så lige og skriv er dagbog, og vil udgive den på hjemmesiden, inden vi går hen og får massage og finder et sted og spise.

Skriv et svar