Rejsedag, Singapore – Bali.

9. Oktober 2022

Idag havde vi sat vækkerur til 7.30, og stod op og fik et hurtigt bad, inden vi skulle pakke vores rygsække. Vi skulle med en bus senest kl. 9, og vo koma afsted i god tid. Vi tog bare alm. bus, da det fungere så godt her i Singapore. Den stoppede dog ikke bed terminal 4, som vi skulle rejse fra, men der kørte gratis shuttle buses mellem alle 4 terminaler, som der er pæn stor afstand imellem og på begge sider af en hovedvej.

Vi fik tjekket ind, afleveret vores bagage til Air asia, og kom hurtigt igennem sikkerhedstjekket. Så var det tid til at få lidt at spise og en kop kaffe. De var dog kun en international food hall, og jeg (Brian) er ikke så god til det varme mad om morgenen. Susan besluttede sig derfor bare at snuppe en kyllinge burger fra Burger King, men det gik så langsomt med den kø der var så hun endte med at droppe det😐. Derfor endte morgenmaden med bare at blive en rulle Digestive😜

Ombord på flyveren gik flyveturen på lidt over 2,5 time fint. Velankommet til Bali blev tålmodigheden så testet. Først skulle man have en app. ( hed noget i stil med pingvin) som vist er en form for covid opsporing. Den havde vi hentet hjemmefra men fandt ud af vi skulle scanne en Qr-kode i lufthavnen. Den skulle så vises ved et sundhedstjek, man skulle stå i kø ved, sammen med covid-pas og pas. Derefter skulle man hen i en kø for at købe turist visa, blot for derefter at stå i endnu en kø til immigrationen hvor de skulle se dette og pas. Så var det tid til at hente sin baggagen. Til sidst skulle man så udfylde en told erklæring, og selvfølgelig lige igennem køen til tolden, Dvs. det var ikke helt slut endnu, for baggagen skulle også lige gennem en scanner, men her var næsten ingen kø🙂. Ialt ca. 2 timer fra vi landede😳

Og så begyndte kaos, 100vis der stod med skilte med navne for at hente rejsende. Og efter dem mindst ligeså mange agressive taxa chaufføre som kæmpede om at snyde os andre. Og det lykkes, vi fik sagt ja til en der ville have 300.000 rp. Men på vej til billen så Susan et skilt fra en mere officiel bod der stod det sku koste 200.000 rp. Nå men pyt, vi kom afsted og efter en time var vi ved vores hotel. Da vi skulle til at betale og stå, påstod chaufføren nu pludselig at de kostede 500.000 rp. og dørene var låst😤 Efter nogen diskution gav vi ham 50.000 ekstra og sagde at vi ikke ville betale mere. Vi var trætte og irriteret efter denne oplevelse. Så hvis du på Bali møder nummerpladen herovre, så gå videre.

På hotellet fik vi tjekket ind, og bestilt kørsel + færge til Gili øerne imorgen. Det er et flot hotel, og hurtigt efter gik vi ned i pool områdes bar for at få lidt at drikke. Den var desværre lige lukket, så vi flød bare lidt ud i nogle sækkestole mens mørket faldt på. Bagefter gik vi ned i restauranten og spiste noget ok mad og nogle mango-shakes. Inden vi gik seng fik lige provianterer lidt til turen imorgen.

Endnu en rejsedag hvor uret står til 5.30🙄

  • Camera: motorola edge 20 lite
  • Taken: 9 oktober, 2022

2 tanker om “Rejsedag, Singapore – Bali.”

Skriv et svar