Afslapning og snorkling.

12. Oktober 2022

Da vi stod op idag så vejr rigtig fint ud. Vi ville egentlig have været ude at snorkle fra morgenstunden, men var sultne, så det blev først til morgenmad. Af en eller anden grund virkede morgenmaden bedre idag, selvom det var præcis det samme🙃.

Vi brugte hele dagen på stranden med at snorkle og slappe af. Vi kom ud 2 gange, og begge gange mødte vi skildpadder. 3-4 stykker og endda 2 helt tæt sammen😍. Imellem de tog gange fik vi os en lur og er par frugt shake, vand og lidt lakridser. Lakrids situationen er stadig rigtig god, vi er på første pose endnu😂. Vi prøvede også at få dronen op, men den advarede om kraftig vind, så det blev ikke til så meget.

Vi fik desværre begge lidt for meget sol, så ved 15.30 tiden gik vi op på værelses terrasse i skyggen. Her fik vi hentet billeder fra kameraerne ind på iPad’en og kigget lidt på dem. Til aften gik vi ned til et af vores tidligere favorit steder Adeng Adeng. Det så også meget anderledes ud end sidst vi var her, den nye 2 etagers pavillon de havde bygget var væk. Der var heller ikke open air “biograf” mere😢, og da vi spurgte en af tjeneren til den, lignede han bare et ?, og viste vist ikke den havde været der. Menuen var også ændret til de nu kun havde vestlige retter som pizza, burgere og sådant. Til gengæld var det stadig godt, vi fik en pizza med tun og en panko paneret snapper med pom frites til. Her var en hyggelig stemning og man kunne nyde solnedgangen over Gili T, og vi drak begge et par Bintang Radler men vi var her.

Efter vi havde spist gik vi en lille tur videre, inden vi vendte om og gik tilbage til hotellet. Her gik vi op i Loungen for at få en mango shake og en Radler. Mens vi flød der stod månen op over Lombok, der var lidt lave skyer, men da den nåede over dem, var det et flot syn af månen og måneskinnet der spejlede sig i vandet.

Susan på dybt vand
  • Camera: HERO4 Silver
  • Caption: DCIM100GOPROGOPR0429.
  • Taken: 14 januar, 2015

Skriv et svar