Enden er nær🫣

4. November 2022

Idag er sidste rigtige dag på Gili Air, og imorgen er rejsedag med Ubud, Bali som destination. Morgenen startede vi med en dejlig tur i havet, og Brian optog lidt med dronen. Morgenmaden idag blev til, Susan en Advokado toast samt Cafe Latte, og Brian fik Turkish style egg samt Mango juice. Efter indtagelse smed vi os på et par solsenge under en parasol, Brian fik lidt for meget sol igår, så vi skulle være lidt forsigtige idag. Her lå vi til ud på eftermiddagen og hyggede os, mens vi nød udsigten.

Ved 14 tiden, gik vi ind til byen, for at se om vi kunne finde lidt frugt, men forgæves, og købe nogle søsyge piller. Tilbage på terrassen fik Susan lagt billeder på Facebook, og Brian en video han havde lavet. Så gjorde vi os klar til at gå på Pituq for at spise en sidste gang. Vi ville spise tidligere idag, for ikke at gå for meget i mørket, da vi skulle ned modsat på øen.

Ved 16 tiden gik vi afsted. På vejen fik vi sagt farvel til Blacky, han virker lidt trist, måske fordi der ikke er noget at lave der hvor han arbejder, og frygter lidt at blive opsagt😕 På Pituq fik vi dybstegt Blomkål dybet dej, sprøde Rösti med blomkåls creme og tomater, Papaya salat, Karry wrap med græskar, Snack nødder, og Nana colada smoothie. Super lækkert men også alt for meget🤭

Solen var næsten gået ned, men det var ikke mørkt endnu, så vi ville prøve at gå den modsatte vej langs stranden, inden det blev helt mørkt. Det nåede vi dog ikke, men det var en hyggelig turi måneskinnet, og med bål hist og her ved diverse restauranter. Da vi var nået næsten over til os selv var der flere stede med Live musik, og det ene sted lød det faktisk godt😉 Der smed vi os i et par sækkestole og fik et par Bintang øl, mens vi nød musikken og de flotte lyn på himlen over havet i det fjerne✨⚡️

  • Camera: iPad (6th generation)
  • Taken: 4 november, 2022

Skriv et svar